Friday, July 19, 2024
HomeGreen11 cool kreveta

11 cool kreveta

Svi oni koji žude za neobičnim nameštaje, a pogotovu neobičnim krevetima za spavanje ili sedenje i lenčarenje, treba da nastave sa daljim čitanjem teksta. Evo veličanstvenih 11 koji će vas nadamo se ostaviti bez daha.

1. Knjiga

Svi oni koji vole da čitaju pre spavanja, ovo je pravi izbor. Sada bukvalno možete spavati u stranicama dobre knjige. Jusuka Suzuki kreirao je ovaj krevet kao sa listovima stranica neke dobre knige i jastuke koji služe kao markeri.


2. Kabriolet

Iako je proizveden krajem 60tih godina Kabriolet krevet dizajnirao je Džo Kolombo, ali i danas se dobro rangira u dizajnu i tehnologiji. Ovaj dizajn smatraju puno ispred svog vremena, a sam krevet sadrži multifunkcionalne funkcije koje se i danas mogu videti u modernom dizajnu. U krevetu se nalazi ventilator, radio, upaljač, pa čak i telefon. Odlična stvar vezana za ovaj dizajn je što u tren oka možete postići potpunu privatnost.


3. Brdska železnica

Novi dekor je izložba prikazana u Hajvord muzeju u Londonu. 30 umetnika i dizajnera razmatrali su da li su provokativni izloženi nameštaji kreirani kao svakodnevni nameštaj ili stavka, kao što je ova brdska železnica koja je nalik na Los Karpents. Ova vrsta nameštaja predstavlja revoluciju enterijera i eksterijera. Ovaj komad može vam služiti za udobno spavanje ili pak u vreme dokolice bezbednog kotrljanja.


4. Milenijum

Dizajnerka Kaila Kromer iz Hamburga, uzvraća udarac dizajnerima svojim novim vanovogalaksiskim krevetom Milenijum. Krevet sadrži zadnja svetla, kese i zvezdani projektor.


5. Uhvaćeni u mrežu

Idealan krevet za popodnevno dremenje. Verovali ili ne krevet je dizajniran za kancelarije, i izgleda kao džinovska paukova mreža sa pogledom na donji sprat firme.


6. Sofa- krevet

Naravno već smo videli kako se kabriolet sofe transformišu u bračni krevet ili čak ležaljke koje konvertujete u jednu sobu, ali da li ste ikada videli kauč koji može da postane krevet na sprat? Poklopac ovog kreveta je lako prenosiv i idealan za čišćenje i ima integrisane merdevine.


7. Gnezdo ptice

Ovo džinovsko ptičje gnezdo dizajnirano je od strane Marvina Ejtena i Gistona Zahre kao delo prikazano na izložbi Zelene bašte. Izgleda tako primamljivo, zar ne?


8. Morfeo sofa

Ovaj izum može biti krajnja kombinacija, posebno za one koji vole da čitaju u krevetu. Dizajnirana je po uzoru na crtani lik, ali u ovom slučaju antene su vrlo korisna svetla za čitanjekoja se mogu pojedinačno isključiti ili prilagođavati.Morfeo je svakako compliment za moderni dekor.


9. Sendvič

Svi oni koji drže rigorozne dijete, ovaj krevet može biti prava poslastica. Ukoliko nekada odete u Viskonsin i odsednete u hotelu FantaSuit, tražite sobu srećni dani. Osetite užitak spavanja na zelenoj salati, slanini i siru…

10. Kada

Ne postoje mogo informacija o dizajnu ovog kreveta, ali smo sigurni da može biti jedno od najboljih iskustava koja ste doživeli ikada.


11. Pokrivenost

Ovaj krevet dizajniran je da vas obasipaju svetlosni snopovi ispod spavaće površine. Nešto nalik na NLO.

Dizajniran je od strane Iana Robertsona. Ovaj krevet noću emituje stalan sjaj iz centralne baze koji je podeljen na grede zahvaljujući postavljenim granicama. Lepo svetlo koje ovaj krevet pouzrokuje pretvoriće vašu možda dosadnu sobu u nešto nalik sletanja na palubu. Svetlost dizajna može biti umirujuće I uznemiravajuće u isto vreme. Možda će biti potrebno navikavanje, ali to je zaista jedinstven način za promenu pejzaža vaše spavaće sobe.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!