Thursday, July 18, 2024
HomeBlueSweex in red

Sweex in red

Bliži se vreme godišnjih odmora i sigurni smo da ste već odabrali željenu destinaciju i polako krenuli da se pakujte. Nešto vas ipak muči? Niste dobro opremili svoj notebook, odnosno netbook računar? Ništa ne brinite, mi smo  tu da vam pomognemo i to pod parolom – da vas ne košta mnogo, a da bude na nivou.

Sweex je brend koji je na domaćim prostorima prisutan još od svog nastanka i za veoma kratko vreme se proslavio svojim povoljnim i veoma kvalitetnim proizvodima. Kada to kažemo prvenstveno mislimo na periferne uređaje i to uglavnom one namenjene prenosivim računarima.

Miš za u džep

Kvalitetnih optičkih miševa je na tržištu jako malo, pogotovo onih namenjenih prenosivim mašinama, pa je Sweex Notebook Optical Mouse Cherry Red USB svojom pokretljivošću i dobrim performansama za nas bio pravo iznenađenje tokom druženja. Izuzetno je malih dimenzija i bez problema može stati u džep od košulje, farmerica ili jakne. Velika prednost mu je mogućnost skupljanja USB kabla i to što se bez problema snalazi na svim vrstama podloga. Nema dodatnih tastera i kompatibilan je sa svim novim Win i Mac platformama. Cena mu je više nego povoljna.

Cena (sa PDV-om): 749,00 dinara

Maksimalan komfor

Svima nama je dobro poznato da notebook, a naročito netbook računari pate od nedostatka USB ulaza, što ponekad zna da bude ograničavajući faktor u obavljanju svakodnevnih poslova. Sa Sweex 4 Port USB Hub Cherry Red račvom problem je rešen očas posla i od jednog ulaza automatski dobijate četiri. Crvene je boje i na sebi ima maleni dodatak zahvaljujući kom po obavljenom poslu USB kabl možete skupiti. Visok stepen kompatibilnosti i korektna cena se podrazumevaju.

Cena (sa PDV-om): 829,00 dinara

Da vas svet čuje

Zvučne karakteristike takođe nisu na nekom nivou kod prenosivih mašina, pa ukoliko ste neko ko voli da sluša muziku i uživa u gledanju filmova na svom laptop-u onda nije na odmet razmisliti o kupovini nekih eksternih zvučnika. Sweex i na ovom polju nudi nekoliko sjajnih modela, a mi smo za ovu priliku odabrali SP132 zvučnike, koji izgledom podsećaju na presečeno jaje i veoma su atraktivnog izgleda. Nemaju neku veliku snagu (2 x 2W), ali nude pristojne performanse. Sa računarom su interakciji preko USB 2.0 veze i prate Cherry Red liniju proizvoda.

Cena (sa PDV-om): 1399,00 dinara

Kontakt: WinWin, www.winwin.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!