Friday, December 8, 2023
HomeBlueArt Show"Anđeoski deo" i "Na putu" sutra na FEST-u

"Anđeoski deo" i "Na putu" sutra na FEST-u

Najnovije ostvarenje Kena Louča “Anđeoski deo” i adaptacija romana Džeka Keruaka “Na putu” premijerno će biti prikazani 26. februara, u okviru glavnog programa 41. FEST-a.
“Anđeoski deo” je komedija o novopečenom tati iz Glazgova, koji je rešio da okrene novi list, nakon što je uspeo da izbegne odlazak u zatvor. Poseta destileriji viskija inspirisaće njega i njegove prijatelje da pronađu izlaz iz svojih beznadežnih života.
“Na putu” je film brazilskog reditelja Valtera Salesa, poznatog po filmu “Dnevnik motocikliste”. U filmu o nesvakidašnjem prijateljstvu Sala, Dina i Merilu, i njihovoj potrazi za slobodom, za svetom, za sobom, igra popularna ekipa. – Kristen Stjuart, Sem Rajli, Ejmi Adams, Kirsten Danst, Vigo Mortensen, samo neki su od glumaca koji igraju u filmskoj priči o putovanju jednog od napoznatijih pisaca bit generacije.
“Anđeoski deo”, film koji je osvojio nagradu žirija na prošlogodišnjem Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu, sutra je na programu u Sava centru u 16:30h, dok će “Na putu” biti prikazan u 22h. Oba filma naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru krajem marta – “Na putu” od 21. i “Anđeoski deo” od 28. marta.
Do kraja FEST-a, premijerno će biti prikazano još osam filmova distributerske kuće MCF MegaCom Film. “Hičkok” i “Ja i ti” na programu su 27. februara, a “Veliki majstor” i “U kući” biće prikazani 28. februara. Osmog dana FEST-a na programu je “Nešto u vazduhu”, a sutradan gledaćemo filmove “Najbolja ponuda” i “Stoker”. Premijera novog ostvarenja Gorana Markovića “Falsifikator” zatvoriće ovogodišnji FEST.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!