Wednesday, July 17, 2024
HomeBlueApacer u akciji!

Apacer u akciji!

Iako je vreme novogodišnjih praznika iza nas uvek je pravi trenutak za poklone, bar tako kažu iz kompanije List Computers, koja je od nedavno pokrenula jednu više nego primamljivu akciju. Kupovinom Apacer AL460 media plejera u kombinaciji sa Apacer AC601 eksternim diskom u kpacitetu 320GB se ostvaruje značajan benefit u vidu toga da tada pomenuti disk dobijate po ceni flešića od 8GB.

Plejer je vrhunskog kvaliteta i nudi mogućnost reprodukovanja najrazličitijih audio i video formata (do rezolucije od 1920x1080p). Poseduje dva USB 2.0 porta i HDMI izlaz, koji ga čine dodatno atraktivnim najzahtevnijim korisnicima. Prateći softver mu je sjajno odrađen, a svim funkcijama se upravlja preko daljinca. Eksterni drajv koji prati ovu akciju se svojim dizajnom odlično uklapa i u radu se pokazao kao veoma brz. Otporan je na udarce i ogrebotine i veoma lako se održava. V

erzija od 320GB biće dovoljna za skladištenje kompletne multimedije koju poseduje i njeno besprekorno strimovanje preko AL460 media plejera. Jednostavnije rečeno – AL460 media plejera + AC601 eksterni drajv jednako vrhunski multimedijalni centar za male pare!

Cena (sa PDV-om): 10.999,00 dinara

Kontakt: List Computers, www.list.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!