Wednesday, April 17, 2024
HomeGreenAstrologijaAstro seksi poze za muškarce: Ovan je brz, Bik spor, a Lav...

Astro seksi poze za muškarce: Ovan je brz, Bik spor, a Lav romantičan

Uz malu pomoć zvezda zavedite ga kao nikada pre.
Ovan

 • Ovnovi su poznati po tome što vole brz, agresivan i grub seks. Probajte izazovnu pozu odpozadi u kojoj on sedi na krevetu s ispruženim nogama dok vi ležite na njegovim nogama, potpuno ispruženi, okrenuti leđima prema njem . Ova poza omogućava dublju penetraciju i dozvoljava mu potpunu kontrolu.

Bik

 • Muškarci Bikovi vole senzualan, spor seks. Probajte misionarsku pozu. On će moći da odredi brzinu i istovremeno pokazati svoju nežnu stranu.

Blizanci

 • Ovi muškarci su poznati po tome što su majstori seksa na brzaka. Probajte pozu u kojoj oboje stojite okrenuti jedno prema drugom dok ste vi naslonjeni na zid.

Rak

 • Rakovi su neodlučni i mogu delovati kao da imaju podvojenu ličnost- na trenutak su nežni, a na trenutak su grubi. Probajte pozu u kojoj ste vi gore. Tako ćete moći preuzeti kontrolu ako on neprestano menja tempo.

Lav

 • Lavovi su veoma romantični i posebno će se potruditi da vama bude prijatno. Zamislite divnu satensku posteljinu i sveće. O da, on će vam definitivno to priuštiti. Probajte pozu kašike. Ona će mu omogućiti da bude senzualan, s obzirom na to da je pravi romantik.

Devica

 • Device vole da sve bude uredno i obično su oni ti koji vole da pružaju zadovoljstvo. Lezite na leđa, dok su vam noge u vazduhu i oblikuju slovo V – to će mu omogućiti da pokaže svoje, hm, talente.

Vaga

 • Vage su naprosto dobre u svemu. On će briljirati u svakoj pozi, pa možete probati ovu komplikovaniju: neka vas podigne u naručje, obgrlite ga nogama, i verujte nam, on će znati kako dalje…

Škorpija

 • Probajte pozu licem u lice. Počnite u “doggi” pozi, pa se onda rotirajte na kolenima tako da gledate jedno u drugo. Kontakt očima je deo komunikacije u seksu koji je izuzetno privlačan Škorpijama.

Strelac

 • Oni su najspontaniji od svih znakova. Tako da, ako vam se sviđa seks na javnom mestu, bingo! Našli ste svog idealnog partnera. Probajte pozu u kojoj stojite dok on ulazi u vas odpozadi, dok istovremeno drži rukom vašu nogu koja je malo savijena u kolenu. Da postignete taj dodatni napaljujući osećaj seksa na javnom mestu, recite mu da vas nasloni uz prozor za dodatno uzbuđenje jer vas neko može videti.

Jarac

 • Sviđaju im se bičevi i lanci. Da, jarčevi vole S / M. Probajte “doggi” stile pozu, ali spustite glavu na jastuk. Ono što se njemu sviđa je da potpuno kontroliše situaciju, a ova poza će mu to omogućiti. Ali, pazite se mogućeg bičevanja i prljavih razgovora. Razgovarajte prvo o tome šta želite, a šta ne i postavite granice.

Vodolija

 • Ovi muškarci vole seks igračke i razne rekvizite. Dok ste na njemu, uzmite vaš vibrator i trljajte ga o vaš klitoris. To će ga dodatno stimulisati i maksimalno ga napaliti.

Ribe

 • Ribe odlično znaju čitati govor tela, tako da je seks s njima skoro uvek fenomenalan jer tačno znaju šta želite i kako to želite. Takođe, vole da isprobavaju razne uloge. Jašite ga u pozi ”obrnute kaubojke” – i potom ubacite neku ulogu, pa da ova poza bude u skladu sa svojim imenom. Hej, ti seksi kaubojka.

 
Izvor: 24sata

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!