Friday, June 14, 2024
HomeBlueBack to school je ponovo cool!

Back to school je ponovo cool!

Sa početkom nove školske godine, iStyle shop još jednom pokazuje da misli na sve one koji vole Mac ili bi ga hteli bolje upoznati. Dobro poznata kampanja iStyle shopa “Back to school” ponovo je počela i daje mnogo pogodnosti za one koji su planirali kupovinu Mac računara. Naime, za razliku od dosadašnjih 10 % popusta u kampanjama “Back to school” koje su iza nas, nova kampanja donosi i nova iznenađenja.

iStyle shop sada daje čak 12 % popusta na sve Mac računare! Možete da birate Mac po svom ukusu: lagani MacBook Air, fantastični MacBook Pro ili nenadmašni iMac.

Šta god izaberete, nećete pogrešiti, jer vas svaki Mac računar uvodi u čarobni svet koji će biti potpuno drugačije iskustvo od svega do sada. Baziran na najnaprednijem operativnom sistemu na svetu, Mac je jednostavan za upotrebu, onoliko koliko je i moćan. Zato je idealno rešenje za predavanja i učenje.

Mac: osmišljen da bude bolji!

Dizajniran da traje uz mnoštvo poslednjih tehnoloških inovacija, Mac je sjajan od trenutka prvog korišećenja i još dugo nakon toga, a ako vaše školovanje zahteva upotrebu Windows aplikacija – Mac omogućava čak i to, jer Microsoft Word, Excel i Power Point odlično rade i na Macu. Istovremeno, najnapredniji operativni sistem na svetu Mac OS X Lion je neverovatno lak za upotrebu, a Mac čini otpornim na viruse.

Ako mislite da je sve ovo nedovoljno, ima još mnog razloga koji će biti dodatni plus odluci da Mac postane vaš izbor. U nepredvidivom studentskom danu kada predavanja traju i po nekoliko sati i kada nije jednostavno omogućiti napajanje računaru, vrlo je korisno to što su baterije na Mac izdržljive. Nakon samo jednog punjenja, bićete u prilici da pratite celodnevna predavanja.

Koristeći Mac, upoznaćete iWork paket aplikacija koji olakšava pravljenje eseja, projekata i CV – ja profesionalnog izgleda. Mac je kompatibilan sa eksternim uređajima, lako registruje Wi-Fi bazne stanice i povezuje se na bilo koju mrežu. Mac takođe funkcioniše sa skoro svakim štampačem, kamerom i Bluetooth uređajima.

I nakon predavanja, Mac pruža mnogo…

Kada se poželite opustiti od učenja i predavanja, Mac će biti idealno rešenje za te trenutke, jer i svakodnevne aktivnosti kao što je pretraživanje interneta, slanje elektronske pošte, organizovanje obaveza i rasporeda predavanja, postaju jednostavne uz Mac. Face Time aplikacija omogućava razgovore sa prijateljima i dragim osobama u svakom trenutku bez obizra na to da li oni koriste Mac, iPad, iPod touch ili iPhone, a uz iChat Theater razmena prezentacija, slika i ostalih sadržaja postaje pravo zadovoljstvo. Svaki Mac uključuje instaliran softver koji fotografije čini još kvalitetnijim, svaki video pretvara u remek delo, a kreirana muzika zvuči još bolje.

Dovoljno dobrih razloga da zavolite Mac, zar ne?

iStyle shop, podržavajući obrazovanje, edukaciju, rad sastudentima i nove ideje, sada olakšava kupovinu Mac računara svim studentima, profesorima i ostalim zaposlenim u edukativnim ustanovama. Sve što je potrebno uz kupovinu Mac računara je potvrda obrazovne institucije o statusu, indeks ili ISIC članska karta i ostvarićete pravona 12 % popusta. “Back to school” je, prema rečima dosadašnjih kupaca, sjajna akcija koja olakšava kupovinu Mac računara. Na ovaj način studenti i profesori mogu promeniti navike u učenju i pristup predavanjima. “Back to school” kampanja će trajati do 14. novembra. Uverite se i sami u slogan “Back to school” – baš je cool!

Više informacija na: iStyle, www.istyle.rs

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!