Thursday, June 13, 2024
HomeOrange3D na Ariel način

3D na Ariel način

3D polako, ali sigurno ulazi u naše domove, donoseći mnogo više uživanja i mogućnost da multimediju vidimo u jednom potpuno realnom svetlu. Međutim, da li to sve što 3D tehnologija nudi? Nije, ako se pita Ariel, koji je nedavno lansirao 3D familiju praškova koja se već može naći i kod nas u pradaji. Cela priča se vrti oko 3D čestica koje dubinski čiste tkaninu detaljno i precizno čak u tri nivoa (otuda 3D) čineći je mekšom, čistijom i lepšom nego ikada do sada. Sam event je vrveo od 3D efekata na sve strane, pa je tako Ariel napravio i modu reviju potpuno virtuelnu, a učesnici su mogli da prisustvuju brojnim skupovima gde se govorilo o 3D tehnologiji i njenoj primeni.

LG je bio strateški partner Ariela i tokom trajanje eventa gostima je prezentovao svoje nove 3D televizore i prateće kućne bioskope sa kojima će se uskoro družiti i domaći kupci. Veličanstveno je bilo videti i prvi LG-jev 3D printer zahvaljujući kom su posetioci događaja mogli da odštampaju najveću zgradu u Dubaiju – Buradž Kalifu. Na tome se nije stalo, već je prezentovana i bela tehnika koja prati Ariel 3D program. Da sve izgleda maksimalno glamurzno pobrinuli su se i posebni gosti skupa: June Ambrose i Aiisha sa kojima smo na kratko popričali.

Uticaj June Ambrose se proteže na globalnom nivou. Njeno ime je poznato od ćoškova New York’s Lower East Side ulica do modnih pista Milana, a njene otiske se vide u look books i na tear sheets širom SAD-a, Evrope, Azije i Srednjeg Istoka. Bilo da dizajnira kožne pantalone sa metalnim detaljima za Sean “Diddy” Combs i Busta Rhymes, unikatne komade za Jay Z i Will Smith ili da stilizuje i kreira odeću visoke mode za dive kao što su Zoe Saldana, Missy Elliot, Kelly Ripa, Kim Cattrall, Mariah Carey, Mary J. Blige, Alicia Keys, Estelle, Garcelle Beauvais i Ciara, June je ostavila neizbrisiv trag na današnju omladinu, inspirišući bezbrojne trendove i velike modne iskaze koji se mogu naći u popularnoj kulturi. Ona je uvek prepoznatljiva zbog njene nenadmašne sposobnosti da stvori originalan izgled; Vibe je smatra vizionarom, a New York magazine je zove Holly Golighty modernog doba hip-hopa. June je predvidela stilske trendove za MTV,  bila je domaćin modnih segmenata za VH1, MTV, Regis & Kelly, The View, The Today Show i gostovala je u Oprah Winfrey Show.

Sa druge strane Aiisha je dobitnica Swarovski nagrade Mladi modni kreator za 2ooo-tu godinu, i pokretač je istoimene modne marke ‘Aiisha’. Talentom je uspela izvede reviju visoke mode sa Swarovskim kao i modnu kolekciju u saradnji sa Nokiom, koja joj je dala poverenje da prikaže njihove najnovije slušalice u njenoj novoj liniji inspirisanoj PRISM-om 7900.

Zahvaljujući velikom publicitetu i medijskoj pažnji, Aiisha je bila jedna od retkih lokalnih modnih kreatora kojima su ponudili da dizajniraju haljine za takmičarke Paris Hilton, koje su nosile 7 njenih kreacija dok su promovisale Dubai rijaliti šou, baziran na Američkom šou o poznatima. Nekoliko dana kasnije, Paris Hilton je izabrala jednu od Aiishanih kreacija iz Bele kolekcije, koju je nosila na večernjem izlasku u Lotus One u Dubaiu, praćena paparacima.

Ariel je ovim skupom (u saradnji sa LG koorporacijom) otvorio vrata nekim novim 3D tehnologijama i jasno stavio do znanja da će 3D svet masovno ući u naše živote što kroz TV prijemnike, što kroz veš mašine i praškove. Nama ostaje da se zahvalimo kompaniji Ariel koja nas je odvela na ovo nezaboravno 3D putovanje i poželimo joj mnogo uspeha u svetu novih i 3D tehnologija!

Za kraj pogledajmo kako Ariel 3D detaljno čisti jednu zgradu :). Uživajte!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!