Friday, July 19, 2024
HomeIstaknutoDobro došli na mesto gde se prave najbolji burgeri u gradu! BURGERIZZA

Dobro došli na mesto gde se prave najbolji burgeri u gradu! BURGERIZZA

Kao neko ko voli da jede i istražuje po gradu, uvek sam spreman da sa Vama podelim neka mesta gde se dobro jede. Tražio sam i tražio ali najbolji burgeri su na Karaburmi.

Danas Vam predstavljamo burgere i pizze iz BURGERIZZA.

Ovi burgeri, najbolji burgeri,  su izuzetno sočni, napravljeni od 100% junećeg mesa, i servirani u mekanim zemičkama sa domaćim sosovima. Trenutna zvezda među burgerima je Game Over, koji dolazi sa duplim mesom, obiljem čedara i hrskavom mocarelom. U ponudi je i Green burger, potpuno biljnog porekla, čiji sastojci ostaju tajna naših šefova, kao i Čiki Čiz, burger sa piletinom.

 

Među picama, izdvaja se Brukizza sa koricama punjenim mocarelom, kao i gurmanska All you can meat pica sa nekoliko vrsta mesa. Uz burgere i pice, na meniju su i domaći ICE TEA, koji je fantastičan da se razladite na ovu letnju vrućinu.

Burgerizza Pizza
Burgerizza Pizza / Foto : M.N privatna arhiva

Za one koji ipak vole malo zdravije, tu su i fantastične obrok salate. Po mom ukusu je bila ova verzija cezar salate, koja je osvežila ovo toplo subotnje posle podne.

burgerica - cezzar salata sa piltinom
Burgerizza Salata sa piletinom / Foto : M.N privatna arhiva

 

Brend Burgerizza nastao je iz ljubavi prema burgerima i pizzi, ali i njihovim sočnim kombinacijama ukusa iz čitavog sveta.

Njihova lokacija je Put za Ada Huju bb – Karting staza Kart Land.

 

 

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!