Saturday, July 20, 2024
HomeArt ShowKnjigaPromocija knjige „Radionica za popravku oblaka“ Dušana Teodorovića biće održana u sredu,...

Promocija knjige „Radionica za popravku oblaka“ Dušana Teodorovića biće održana u sredu, 19. juna u 18h u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).

Knjiga „Radionica za popravku oblaka“ je objavljena kao izdanje Multimedia Books. Ispraćena je audio book CD-om na kojem naši poznati glumci Hristina Tatić, Milica Mihajlović, Voja Brajović, Danijela Vranješ, Branislav Trifunović, Jelena Ćuruvija, Dragan Mićanović, Aleksandar Đurica, Goran Jevtić i Nada Macanković čitaju stihove Dušana Teodorovića uz muziku koju je komponovao i odsvirao Nikola Čuturilo. 

 

„Radionica za popravku oblaka“ je treća zbirka pesama za decu Dušana Teodorovića. U ovoj radionici, mali oblaci postaju veći i hrabriji, a jedan doktor leči ostarele dimnjake koji kašlju, Dobri čarobnjak nas uči gde da pronađemo smeh, a iz daljine se čuje koncert za klavir, orkestar i mačku. U radionici ima mesta za svakoga – za miševe koji nose kimona, vrapce u školi letenja, za Džonija šnaucera i Simu mrava. Radionica je mesto za decu i decu u odraslima, koji ne žele da napuste čarobni svet mašte.

Na promociji će govoriti autor pesama Dušan Teodorović, urednik izdanja Nikola Čuturilo i recezent Jelena Lengold, a prisustvovaće i brojni prijatelji koji su učestvovali na realizaciji ovog jedinstvenog izdanja.

Knjiga „Radionica za popravku oblaka“ moći će da se kupi po promotivnoj ceni.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!