Sunday, June 16, 2024
HomeBlueZanimljivi LED satovi

Zanimljivi LED satovi

Ukoliko ovih dana osećate potrebu da nekome nešto poklonite, sat je svakako jedno od idealnih rešenja. Ali ne bilo kakav sat već prefinjeni LED sat.


Ručni satovi sem svoje praktične vrednosti, predstavljaju simbol jedinstvenosti za svoje vlasnike. Mnogi satovi manje više imaju samo skazaljke i krug sa brojevima. Ključna promena nastaje, sada već davne 1972 godine kada kompanija Pulsar izbacuje prvi digitalni LED sat na svetu.

Jedan od, možda, najpoznatijih trenutaka za ovaj model sata je pojavljivanje u filmu 007 „Živi i pusti druge da žive“, gde tadašnji Bond, Rodžer Mur upravo nosi ovaj sat kompanije Pulsar.

Uspešnost ove male naprave je i u tome da se nalazi i u postavci Smitsonijevog muzeja U Vašingtonu kao jedan od malobrojnih ručnih časovnika.

Mora se napomenuti da je sama kategorija LED satova promenila način gledanja na vreme. Ovi satovi imaju nekoliko stvari koje im idu u korist, a ona koja se odnose na tačno prikazivanje vremena, verovatno su na zadnjem mestu!

– Svetle! Ljudi su oduvek fascinirani stvarima koje svetlucaju, i bez obzira što smo u 21.veku i na to što sve oko nas ima nekakve treptajuće lampice, LED lampice i dalje izazivaju „WOW“ efekat

– Individualnost! Ovi satovi su zaista nešto posebno i taj osećaj pružaju svojim ponosnim vlasnicima.

– Inovativnost. U prilično monotonom svetu ručnih satova ovi primerci unose dašak svežine.

– Dizajn. Izgledaju tako čudno a ponovo tako dobro.

Previous article
Next article
UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!