Monday, February 26, 2024
HomeBlueBiznisRottner Prestige 500: Savršen Sef za Vašu Sigurnost i Mir

Rottner Prestige 500: Savršen Sef za Vašu Sigurnost i Mir

Sigurnost vaših dragocenosti, dokumenata i novca od suštinskog je značaja, a Rottner Prestige 500 sef pruža izuzetno pouzdan i praktičan način za očuvanje vaše imovine. Ovaj sef je namenjen kako za hotele i kancelarije, tako i za kućnu upotrebu, pružajući visok nivo bezbednosti uz jednostavnu instalaciju.

Malo više o Rottner Prestige 500

Rottner Prestige 500 sef izdvaja se svojim impresivnim karakteristikama, pružajući ne samo vrhunsku sigurnost već i praktičnost u svakodnevnom korišćenju. S dimenzijama V500xŠ350xD370 mm, ovaj sef omogućava optimalno skladištenje vaših vrednosti. Sa debelim vratima od 6 mm, opremljenim 50 mm bravom, pruža izuzetnu zaštitu od neovlašćenog pristupa.

Sef pruža dovoljno prostora za organizovanje vaših dragocenosti, dok fiksna polica, dva šipova i četiri registratora čine unutrašnji prostor efikasno organizovanim.

Dodatno, sa težinom od 24 kg, Rottner Prestige 500 je dovoljno lagan za jednostavnu instalaciju, ali dovoljno težak da pruži dodatnu sigurnost. U antracit sivoj boji, ovaj sef ne samo da garantuje bezbednost vaših vrednosti, već se i estetski uklapa u različite enterijere. S pripremljenim rupama na podu i pozadi, instalacija je brza i jednostavna, pružajući vam ne samo vrhunsku sigurnost, već i praktičnost u svakom koraku.

Rottner Prestige 500
Rottner Prestige 500 / Mivr.rs

Sigurnost Dokumenata i Novca

Rottner Prestige 500 sef se ističe svojom elektronskom bravom, pružajući naprednu sigurnost za vaše dragocenosti. Debljina vrata od 6 mm i 50 mm bravom osiguravaju da su vaši dokumenati i novac zaštićeni od neovlašćenog pristupa. Elektronska brava radi na standardnim AA baterijama, čineći je jednostavnom za održavanje i dugotrajnom.

Bezbednost Imovine i Jednostavna Instalacija

Sa pripremljenim rupama na podu i sa zadnje strane, Prestige 500 sef omogućava brzu i jednostavnu instalaciju. Materijal za pričvršćivanje isporučuje se zajedno sa sefom, pružajući dodatnu sigurnost. Sef je dizajniran za montažu na nameštaj, čineći ga idealnim izborom za hotele, pansione i kancelarije.

Ovaj visokokvalitetni sef pruža ne samo sigurnost dokumenata i novca, već i osećaj spokoja i bezbednosti. Sa svojom modernom elektronskom bravom, Rottner Prestige 500 obezbeđuje ne samo praktičnost, već i elegantan dizajn. Pored toga, sa jednom fiksnom policom, šipovima i registratorima, pruža organizovan prostor za vaše vrednosti.

Poruči svoj ROTTNER PRESTIGE 500

Njegove impresivne karakteristike čine ga pravim izborom za one koji traže vrhunsku sigurnost uz jednostavnu upotrebu i estetski doprinos prostoru. Odlučite se za Rottner Prestige 500 i uživajte u bezbednosti svojih vrednosti uz dodatnu dozu praktičnosti.

 

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!