Saturday, July 20, 2024
HomeIstaknutoOSETITE ČARI PROLEĆA U SRPSKOJ TOSKANI! PRISTUPAČNE CENE I ODMOR ZA SVA...

OSETITE ČARI PROLEĆA U SRPSKOJ TOSKANI! PRISTUPAČNE CENE I ODMOR ZA SVA ČULA!

Iskoristite akcijske cene i rezervišite vikend za dvoje u Hotelu Alexander Resort
za samo 60 evra!

Srpska Toskana na obroncima planine Kosmaj svojim posetiocima nudi potpuno autentično iskustvo koje nećete doživeti ni u jednom kraju Srbije. Ova prelepa oblast južno od Beograda obliluje slikovitim brežuljcima, bujnom vegetacijom, i sigurno je da ćete nakon posete ostati očarani ovim delom Srbije.

Kosmaj, Alexanderville.com

Kosmaj, Alexander Resort

Zelenu planinu Šumadije, Kosmaj, i okolni predeo zovu srpskom Toskanom zbog sličnosti sa istoimenom italijanskom regijom. Tu se nalaze brojni vinogradi i plantaže voća. Usred ovog raja, na obroncima Kosmaja, nalazi se Hotel Alexander resort. Na svega 40 minuta vožnje od Beograda naići ćete na oazu mira i relaksacije, baš na mestu gde se spajaju vazdušne struje sa Karpata i Mediterana, formirajući
jedinstvenu ružu vetrova.

Boravak u Aleksandar resortu umesto antistres terapije Savremenim tempom života akumuliramo u sebi mnogo stresa. Zato je svaki odmor odlična prilika da se regenerišemo i napunimo pozitivnom energijom. Ukoliko imate samo nekoliko slobodnih dana, a cilj vam je da se odmorite i opustite, idealan način je da sebe i svoje najdraže počastite boravkom u ovom hotelu.


Alexander resort savršen je za sve one koji žele da uživaju u prirodi, vrhunskom smeštaju i gastronomiji. Poznat po porodičnoj atmosferi, i ocenjen čistom desetkom od strane porodica sa decom, Alexander resort nudi vikend za dve osobe sa doručkom po promotivnoj ceni od 60 evra, za rezervacije do kraja aprila.

Destinacija za opuštanje – wellness vikend

Hotel poseduje 74 komforne, prostrane i udobne sobe i apartmane koji će vam pružiti nezaboravan boravak.
U restoranu čiji je kapacitet 70 sedećih mesta možete probati različite ukusne specijalitete domaće i mediteranske kuhinje, koja pripremaju vrhunski kuvari.

Selecija sireva u Alexanderville.com

Foto: Promo

Za savršen boravak, tu je i niz sadržaja za odmor i zabavu: otvoreni i zatvoreni bazen, a od ovog proleća ćete moći da uživate u wellness i spa centru sa saunama, turskim kupatilom, slanom sobom, teretanom. Za ljubitelje aktivnog odmora tu su aktivnosti u prirodi, poput pešačenja,
planinarenja, biciklizma i ture obilaska okolnih manastira i vodopada u organizaciji hotela, kao i jahanje konja po obroncima Kosmaja takođe u režiji Aleksandar Resorta.

Hotel nudi i mogućnost organizovanja korporativnih događaja, jer poseduje čak pet modernih konferencijskih sala kapaciteta 150 gostiju, opremljenih sa svim potrebnim tehničkim uređajima, što ih čini idealnim za organizaciju poslovnih skupova i team buildinga.

Proslave i sale za konferencije u Alexander Resort

Proslave, privatne ili poslovne u Alexander Resort

Ukoliko tražite mir, prirodu, vrhunski smeštaj i gastronomiju, mesto za okupljanje i rad sa kolegama ili pak oporavak uz medicinsku negu, Alexander Resort je vaša idealna destinacija.

Za sve informacije i rezervacije, kontaktirajte hotel na broj telefona
011/6979104 ili putem e-maila recepcija@alexanderville.com .

Ovde ćete se osećati kao kod kuće.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!