Saturday, April 13, 2024
HomeArt ShowMuzikaBend Posno Prase predstavlja novi EP „Povratak na lepak“

Bend Posno Prase predstavlja novi EP „Povratak na lepak“

Posle nekoliko godina pauze, obrenovački bend Posno prase predstavlja novi EP „Povratak na lepak“ objavljen za diskografsku kuću Multimedia Music.

Posno Prase je pank rok bend iz Obrenovca, nastao 2007. godine. Njihov zvuk karakteriše mešavina različitih stilova, uglavnom pod uticajem pank rok sastava sa severno-američkog kontinenta. Članovi benda su Zlatko Rakonjac (glavni vokal), Miloš Vasiljević (bubnjevi i prateći vokal), Vukašin Miličević (bas gotara), Miloš Pavlović (solo gitara i prateći vokal) i Bogdan Rističević (ritam gitara).

Najnoviji EP benda Posno prase pod nazivom „Povratak na lepak“ obljavljen je u izdanju diskografske kuće Multimedia Music u martu 2024. godine. EP je snimljen 2023. godine u studiju Rat, a miks je iste godine radio Saša Otašević u studiju Mašina 23.

Posle nekoliko godina pauze, nadolazi inspiracija za nove stvari i bend najavljuje povratak kao što i sam naziv izdanja govori :). Potreba ka novom početku, stvaranju i izražavanju, stvara jači entuzijazam nego ikada ranije“ kažu članovi benda i dodaju da je ovih 7 pesama koje se nalaze na EP-u samo početak u daljem stvaranju: „Nekoliko godina stariji i zreliji ostajemo verni našem zvuku. Sami smo napravili sve pesme, snimili u našem studiju i uradili cover izdanja“.

 

Bend Posno prase za naredni period najavljuje i novi spot ali i koncertne promocije izdanje: „U planu je da promovišemo izdanje što bolje, sa što više video materijala, svirki i prisutnosti preko društvenih mreža i ostalih aktuelnih kanala komunikacije“  

 

EP „Povratak na lepak“ dostupan je na svim relevantnim muzičkim platformama, kao i na YouTube kanalu Multimedia Music.

 

Album „Povratak na lepak“: https://www.youtube.com/watch?v=wRqvPwh8UTU&list=PLxly0NjLGzUWiN_WwPkVYKcB7k8A3_qc7

Posno prase:

https://www.youtube.com/@posnopraseofficial

https://www.instagram.com/posno_prase_official/

https://www.facebook.com/posnopraseofficial

Multimedia Music:

www.multimedia-music.com

www.facebook.com/MultimediaMusicSRB/

www.youtube.com/channel/UCImyKst5_VzEjQgryH_wGMA

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!