Thursday, April 18, 2024
HomevestIskrena rakija - Ukus koji se pamti u boci koja se ne...

Iskrena rakija – Ukus koji se pamti u boci koja se ne zaboravlja

U srcu zapadne Srbije, na obroncima planine Rajac, u selu Slavkovica, brižno se čuva tajna i stalno unapređuje receptura za vrhunske rakije. U destileriji Kokanović, koju sa strašću vode braća Stefan i Uroša i sestra Anja, spajaju se tradicija i savremena tehnologija, a rezultat tog spoja je Iskrena rakija.

Okruženi netaknutom prirodom i tišinom planine Rajac, Kokanovići su našli svoj mir. Harmonija prirode i tradicije poslužila je kao inspiracija za stvaranje nečeg izuzetnog — Iskrene rakije, koju danas možemo naći na stolovima mnogih restorana i u domovima poznavalaca i uživalaca najkvalitetnijih pića širom naše regije.

“Naše putovanje započelo je usavršavanjem zanata i učenjem od najboljih. Predanost i stalno obrazovanje o voću, raznovrsnim aromama i svetskim inovacijama u tehnologiji proizvodnje učinili su nas vremenom stručnjacima u ovom poslu”, objašnjava Stefan i dodaje da se tokom rada oslanjaju na savremenu tehnologiju, ali i da je od početka do kraja, svaki flaša Iskrene rakije plod porodičnog rada i to je ono na šta su najponosniji.

“Naš cilj je bio i ostao da srpski alkohol postavimo na svetsku pozornicu pića. Želeli smo da stvorimo autentični proizvod sa nezaboravnim ukusom, upravo zato održavanje kontinuiteta u kvalitetu nije bilo samo obećanje našim kupcima, već i pečat koji Iskrenu čini prepoznatljivom ” nastavljaju Kokanovići i ističu da je upravo zahvaljujući neprekidnoj posvećenosti kvalitetu, njihova Iskrena rakija stekla poverenje i postala simbol kvaliteta i obeležje značajnih trenutaka.

Njihova velika želja je da rakija bude prepoznata kao jedno od najlvalitetnijih alkoholnih pića globalno, piće koje ne samo da može da parira viskiju i konjaku, već i da ih prevaziđe po svom kvalitetu i prefinjenosti ukusa.

Godine eksperimentisanja sa kombinovanjem raznih sorti i razvijanje desetina različitih recepture doveli su do kreiranja Iskrene rakije, koja će zadovoljiti nepca kako iskusnih somelijera, tako i onih koji se tek upuštaju u svet rakija. Limited linija rakija od šljive je kruna rada destilerije Kokanović, sa tri različite šljivovice, od kojih je svaka faša zavedene pod svojim serijskim brojem i upakovana u najluksuznije pakovanje na našem tržištu danas.

U Destileriji Kokanović, svaka kap Iskrene rakije, bilo da je u pitanju šljiva, dunja kruska ili kajisja, priča priču o strasti, tradiciji i inovaciji, garantujući da će svaki gutljaj biti doživljaj za pamćenje.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!