Monday, July 15, 2024
HomeBlueTechnolifeBesplatan kurs programiranja kompanije SoftUni

Besplatan kurs programiranja kompanije SoftUni

Novi ciklus SoftUni edukacija budućih programera počinje 24. juna. Svi polaznici koji se prijave do 21.6.2023. počinju učenje sasvim besplatnim kursom Uvod u Java programiranje. Kurs traje dva meseca i potpune početnike će efikasno uvesti u svet programiranja. Uvod u Java programiranje je osnovni kurs kojim se omogućava savladavanje naprednih znanja i tehnika. Polaznici nemaju nikakve troškove prilikom upisa i tokom pohađanja kursa, dok će kroz ceo proces imati podršku iskusnih mentora za uspešno savladavanje gradiva.

SoftUni koristi model „učenja kroz rad“, pružajući studentima obuku iz programiranja u kombinaciji sa stvarnim praktičnim iskustvom i znanjem o najtraženijim i najsavremenijim tehnologijama.

“Osnovna ideja SoftUni nastavog plana je da od potpunog početnika, napravimo uspešnog programera, koji će biti spreman da uđe na tržište rada. Program se sastoji od više kurseva koji su organizovani po oblastima, što polaznicima omogućava da se maksimalno fokusiraju na jednu temu”, rekao je jedan od mentora u SoftUni-ju Dušan Šijačić.

Više informacija o kursu i formular za prijavu potražite na ovom linku

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!