Sunday, June 16, 2024
HomeUrban vodičBioskopiBioskop REPERTOAR 27 april

Bioskop REPERTOAR 27 april

Repertoar Bioskopa Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx BEO Shopping Center, Cineplexx BIG Beograd i Cineplexx Galerija Beograd za period od 27. aprila do 3. maja.

Na repertoaru se ove nedelje nalazi osam novih naslova, jedan događaj i uživo prenos opere „Šampion” u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu:

 

 1. Čuvari galaksije Vol. 3″ Pretpremijerno u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu. Piter Kvil, još uvek potresen od gubitka Gamore, mora da okupi tim oko sebe kako bi odbranio univerzum, dok istovremeno štiti jednog od njih. Ovo je misija koja bi, ako se ne završi uspešno, mogla da dovede do kraja Čuvara kakve poznajemo.

Trejler filma: https://youtu.be/2J7eLKEyxtA

 

 1. „Mafija mama” – Zvezda filma Nož u leđa (Knives Out) Toni Kolet glumi nesrećnog, usamljenog stanovnika predgrađa, koja neočekivano postaje vođa jedne od najstrašnijih kriminalnih organizacija na svetu. Monika Beluči joj u tome pomaže kao mentorka.
  Amerikanka iz predgrađa koja nasleđuje mafijaško carstvo svog dede putuje sve do ruralne Italije. Ona je naime odabrana da postane novi vođa jedne od najstrašnijih kriminalnih familija u zemlji. Upušta se u posao koji ne može da razume, a ne pomaže ni činjenica da nikad pre nije kročila u Evropu i da većina njenih saznanja o mafiji potiče iz loših TV emisija i filmova. Moraće naučiti sve, i to brzo, ako zaista želi da je počnu tretirati kao nemilosrdnog mafijaškog šefa i postane „Mafija mama„.

Trejler filma: https://youtu.be/d3Ziu3wTM4U

 

 1. „Marmadjuk – Buntovnik na četiri noge” – Legendarni trener pasa veruje da ga može pretvoriti iz nedisciplinovane, ali simpatične nemačke doge u sledećeg prvaka Svetske izložbe pasa.
  Naš junak je simpatična (ali izvan kontrole) nemačka doga koja je najsrećnija kada se zabavlja sa svojom porodicom, Vinslovima, pogotovo kada se igra „kauboja” s devetogodišnjim Bilijem. No, koliko god se trudili, čini se da Vinslovi jednostavno ne mogu da spreče Marmadjuka od njegovih tendencija da se uvali u nevolju.
  Kada jedan od Marmadjukovih epskih neuspeha postane viralan, taj video snimak privlači pažnju poznatog trenera kog je zaokupio izazov da pretvori Marmadjuka u prvaka Svetske izložbe pasa.
  Uslediće burna pustolovina, iako ne na način na koji su svi očekivali. Na kraju će Marmadjuk i Vinslovi da shvate da najvažnija stvar u životu nije pobeđivati, nego ostati veran sebi i onima koje voliš.

Trejler filma: https://youtu.be/0go4tlBFxxs

 1. „Renfild” – U ovoj modernoj priči o čudovištima o Drakulinom odanom slugi, Nikolas Holt (Pobesneli Maks: Autoput besa, X-Men franšiza) igra Renfilda, namučenog pomoćnika Drakule, najnarcisoidnijeg šefa u istoriji (dobitnik Oskara Nikolas Kejdž). Renfild je primoran da obezbedi plen svom gospodaru i odgovori na svaki njegov izazov, koliko god ga to ponižavalo.
  Ali sada, nakon vekova servilnosti, Renfild je spreman da otkrije da li postoji život izvan senke Princa tame. Kad bi samo mogao da smisli kako da okonča svoju zavisnost.

Trejler filma: https://youtu.be/jUOLG-amx9w

 

 1. „Kajmak” – Dva para silaze u zečju rupu nekonvencionalnih erotskih veza, respektabilnih na početku, srećnih na kraju.

Trejler filma: https://youtu.be/8161FIZOECo

 1. „Praznik rada” – Prvomajski su praznici, tek je oženjen, želi da iznenadi oca Fudu. Oca nema kod kuće. Komišija kaže: “Uhapsiše Fudu, ko zna zašto. U mahali nemir. Fudo da je zločinac?!” Armin želi da sazna istinu, a komšiluk da proslaviti Praznik rada.

Trejler filma: https://youtu.be/ymOjB7fdkMw

 

 1. „Falsifikator” – Godine 1942. on mora da pronađe nove načine da zaradi za život u Berlinu i izbegne deportaciju. U tom procesu otkiva svoj talenat za falsifikovanje, ne samo pasoša već i sopstenog identiteta.

 

 1. „Broker” – Novorođenče pokupe dvojica muškaraca koji kradu napuštene bebe da bi ih prodali roditeljima spremnim da dobro plate. Kada se mlada žena, puna kajanja, vrati u crkvu, otkriva nezakoniti posao i odlučuje da se pridruži muškarcima kako bi pronašla najbolje usvojitelje za svoju bebu.

 • Comic night uz film „Čuvari galaksije Vol. 3″ u Cineplexx bioskopima i IMAX premijera u Cineplexx Galerija Beograd bioskopu – sreda, 3. maj u 20 časova

U sredu, 3. maja od 20 časova u Cineplexx bioskopima biće održan Comic night uz film „Čuvari galaksije Vol. 3″, dok će IMAX premijera filma biti održana u istom terminu u Cineplexx Galerija Beograd bioskopu. Za sve posetioce Cineplexx bioskopa i ljubitelja ove franšize pripremili smo poklon poster sa glavnim junacima! Takođe, od 20 časova u Cineplexx Galerija Beograd bioskopu očekuje vas i nagradni kviz o poznavanju Marvel Univerzuma u saradnji sa Pab Kvizom. Pobednike kviza očekuju sjajni pokloni inspirisani najnovijim filmom ,,Čuvari Galaksije Vol. 3″.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

 

 • „Šampion” uživo prenos iz Metropoliten opere u Cineplexx Ušće Shopping Center bioskopu – subota, 29. april u 18:55 časova

Šestostruki dobitnik Gremija, kompozitor Terens Blanšar, donosi svoju prvu operu u Met nakon što je njegova „Fire Shut Up in My Bones” trijumfalno premijerno izvedena do opšteg priznanja 2021–22. Bas-bariton Rajan Spido Grin je mladi bokser Emil Grifit, koji se uzdiže iz mraka da bi postao svetski šampion, a bas-bariton Erik Ovens prikazuje Grifitovu stariju verziju, koju progone duhovi njegove prošlosti. Sopran Latonija Mur je Emelda Grifit, bokserova otuđena majka, a mecosopran Stefani Blajt je vlasnica bara Keti Hejgan. Janik Nezet-Seguin zauzima podijum za Blanšardovu drugu premijeru u Metu, ponovo okupljajući rediteljski i koreografski tim Džejmsa Robinsona i Kamil A. Braun. Ovaj prenos uživo u bioskopima je deo Met-ove nagrađivane Uživo u HD-u serije, koja donosi operu u bioskope širom sveta.

Isečak iz opere: https://youtu.be/wUThNsY0XwY

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!