Wednesday, July 17, 2024
HomeUrban vodičBioskopiNove avanture Čuvara galaksije u Cineplexx bioskopima!

Nove avanture Čuvara galaksije u Cineplexx bioskopima!

U sredu, 3. maja od 20 časova u Cineplexx bioskopima očekuje vas Comic night događaj uz najnovji Marvelov naslov „Čuvari galaksije Vol. 3“, dok će u istom terminu u Cineplexx Galerija Beograd bioskopu biti održana IMAX premijera filma. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Piter Kvil, još uvek potresen od gubitka Gamore, mora da okupi tim oko sebe kako bi odbranio univerzum, dok istovremeno štiti jednog od njih. Ovo je misija koja bi, ako se ne završi uspešno, mogla da dovede do kraja Čuvara kakve poznajemo.

Za sve posetioce Comic night događaja i ljubitelje ove franšize pripemili smo originalni poklon poster iz filma.

U Cineplexx Galerija Beograd bioskopu u sredu, 3. maja u 20 časova biće održana i IMAX premijera najnovijeg naslova Marvelovog filmskog univerzuma. Već od 19:30 časova svi prisutni imaće priliku da uživaju u koktelu dobrodošlice, kao i u slatkišima inspirisanim našim omiljenim kostimiranim junacima filma. Takođe, od 20 časova očekuje vas i nagradni kviz o poznavanju Marvel Univerzuma u saradnji sa Pab Kvizom u Cineplexx Galerija Beograd, Niš i Promenada bioskopima. Za troje najboljih učesnika kviza u svakom od ova tri Cineplexx bioskopa pripemili sjajne poklone inspirisane trećim nastavkom svetski poznate avanture, dok će pobednik u Cineplexx Galerija Beograd bioskopu kući poneti i igricu ,,PS4 Marvels Guardians of the Galaxy” koju je obezbedio Gigatron.

Pozivamo vas da nam se pridužite 3. maja u Cineplexx bioskopima i ispratite uzbudljive avanture omiljene grupe neprilagođenih.

Trejler filma:

Ulaznice za Comic night događaj, kao i za IMAX premijeru filma „Čuvari galaksije Vol. 3su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!