Monday, May 20, 2024
HomeIstaknutoBorba sa unutrašnjim nemirima - BendOver predstavljaju video za pesmu „Poslednji ples“

Borba sa unutrašnjim nemirima – BendOver predstavljaju video za pesmu „Poslednji ples“

Grupa BendOver objavila je video spot za pesmu „Poslednji ples“ sa izdanja „Zidovi prošlosti“ objavljenog za diskografsku kuću Multimedia Music.

 

Grupa BendOver predstavila je još jedan video spot sa albuma „Zidovi prošlosti. Ovog puta, ekranizovana je pesma „Poslednji ples“ za koju članovi benda veruju da će dotaći mnoge:

Ceo album je naparfemisan osećajem čovekove borbe sa samim sobom. A ova pesma je nekako direkt u bradu s propratnim krošeima“ kaže frontmen Miloš Buca Došić i dodaje: „Verujem da će se mnogi pronaći u ovoj priči

Spot za pesmu „Poslednji ples“ sniman je u Obrenovcu: „Svojom radnjom ovaj video kroz metaforu prati unutrašnje nemire koji sa svih strana stiskaju stihoklepca“.

 

Video za pesmu „Poslednji ples“ možete pogledati na ovom linku

 

BendOver je autorski bend iz Beograda koji neguje čist i čvrst zvuk rock’n’rolla a trenutnu postavu benda čine Miloš Došić – Buca (vokal, usna harmonika), Vladan Vučić – Vule (gitara, prateći vokal), Goran Pantić – Panta (gitara, prateći vokal), Ivan Đačić – Đakon Strasni (bas gitara, prateći vokal) i Boris Jerić (bubnjevi). Kažu da njihova muzika najbolje dolazi do izražaja na bini, pa pozivaju sve one koji žele da se u to uvere, da budu na nekom od njihovih predstojećih nastupa.

BendOver
BendOver

Debi album „Zidovi prošlosti“ objavili su za diskografsku kuću Multimedia Music. Izdanje je dostupno na prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

 

 

BendOver:

www.bendoveravanje.com

www.instagram.com/bendoveravanje

www.facebook.com/bendoveravanje

www.youtube.com/bendoveravanje

Multimedia Music:

www.multimedia-music.com

www.facebook.com/MultimediaMusicSRB/

www.youtube.com/channel/UCImyKst5_VzEjQgryH_wGMA

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!