Monday, May 20, 2024
HomeUrban vodičDešavanjaDado & Dol Magic Crew krajem maja u Domu kulture NS!

Dado & Dol Magic Crew krajem maja u Domu kulture NS!

Subotički bend Dol Magic Crew najavljuje koncertnu promociju svog aktuelnog albuma „Naživo iz teatra“ i u Novom Sadu – nastupiće 29. maja u 21h u Domu kulture NS.

Bend će u Novom Sadu, kao i u drugim gradovima širom Srbije, uživo predstaviti ceo album „Naživo iz teatra“, ali su za ovu priliku pripremili i važan dodatak. Naime, bend će Novosađanima odsvirati i veći deo pesama sa drugog albuma koji je u pripremi.

Dol Magic Crew
Dol Magic Crew

Mi već uveliko radimo na pesmama za drugi album i želimo pre ulaska u studio da te nove pesme probamo na koncertima, da proverimo kako nam dišu pesme, kako ih publika prihvata…“ kaže Dado Dolmagić i konstatuje da uz ovo osveženje koncerti benda Dol Magic Crew sada traju oko dva sata: „Sa novim pesmama osvežili smo i sebe, koncert nam ima vise strasti kad sviramo nove pesme, zanimljivije nam je… zato će ova svirka u Novom Sadu biti više od promocije.”

 

Kao i uvek, publika će i na ovom koncertu mati prilike da kupi CD po promotivnoj ceni, da se druži i fotografiše sa bendom: „Pozivamo sve ljude dobre volje da podrze autorski rokenrol i dođu na ovaj koncert!

 

Ulaz na koncert je besplatan.

 

Album „Naživo iz teatra“ dostupan je u digitalnom izdanju na svim relevantnim muzičkim platformama, a CD možete kupiti putem sajta www.multimedia-music.com kao i na svim prodajnim mestima Multimedia Music.

Dol Magic Crew
Dol Magic Crew foto Damir Vujković

Dado & DMC

Video spot za pesmu „Živ sahranjen“:  https://youtu.be/KsER04R9kUY?si=TV5gFQwHrBV0HF7R

https://youtu.be/3317tUDCz-8

https://www.youtube.com/channel/UC2I_BcXuX-aWYLeyV2PB2PA  

https://www.youtube.com/@dadodolmagiccrew

https://www.facebook.com/DamirDolmagic

Multimedia Music:

www.multimedia-music.com

www.facebook.com/MultimediaMusicSRB/

www.youtube.com/channel/UCImyKst5_VzEjQgryH_wGMA

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!