Thursday, June 20, 2024
HomeBlueBrza A-DATA

Brza A-DATA

Brza A-DATA

A-DATA je kompanija koja iza sebe ima brojna inovativna rešenja na ovom polju i jedan je od proizvođača koji je uvek u samom vrhu kako po broju dostupnih modela, tako i po implementiranju najnovijih tehnologija. Čim je predstavljen USB 3.0 standard A-DATA je lansirala model ANH01 koji je nedavno dodatno unapredila implementiranjem novog USB 3.0 kontrolera čime je pomenutom dala na dodatnom ubrzanju.

Isti je jednostavno dizajniran i kompletno je napravljen od tvrde plastike, koja je na žalost uglačana do veoma visokog sjaja pa je poprilično zahtevna za održavanje. Kao što vidite sa fotografije vizuelno je sve do maksimuma svedeno, dok je srž cele priče veoma brzi 2.5-inčni disk sa SATA interfejsom koji je u stanju da pruži neverovatno veliku brzinu transfera, čak i do sedam puta veću u poređenju sa USB 2.0 protokolom.

Kada smo već kod toga treba napomenuti da ANH01 bez problema radi i sa jednim i sa drugim standardom, s tim da full performanse možete osetiti samo ja USB 3.0 aktivan. Proizvodi se u kapacitetima do 640GB, a mi vam preporučujemo model od 320GB koji je cenovno najprihvatljiviji.

Cena (sa PDV-om): model od 500GB – 6.254,00 dinara

Kontakt: Direct Link, www.dl.rs/gdekupiti

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!