Thursday, July 18, 2024
HomeBlueCool mišonja

Cool mišonja

Ako ste gejmer u srcu i duši, onda dobro znate koliko je specijalno dizajniran miš važan element za maksimalno uživanje u igranju igrica. Sa druge strane kvalitetnih rešenja je jako malo na tržištu, pa kada se pojavi neki zanimljiv mišonja, odmah se oko njega digne prašine. To je upravo slučaj sa Microsoft Sidewinder X8 mišom koji je zaista nešto posebno na igračkoj sceni. Upravo njemu su posvećeni sledeći redovi.

Sidewinder X8 je gejmerski miš koji izgledom podseća na svemirski brod iz Ratova zvezda. Svetli sa svih strana i napravljen je od veoma kvalitetne plastike obložene blago obrušenom gumom zahvaljujući kojoj se šaka i prsti ne znoje. U osnovi radi se o bežičnom mišu sa laserskim senzorom visoke rezolucije (4000 dpi) i BlueTrack tehnologijom čiji je zadatak da omogući kretanje po svim vrstama podloga.  

Zanimljivo je da je miš potpuno bežičan i da dolazi sa punjivim baterijama koje mogu da obezbede autonomiju od nekih 30-tak igračkih sati. Sa računarom komunicira preko WiFi prijemnika, koji ujedno služi i kao adapter za punjenje baterija. Makro tastera ima koliko vam duša hoće, a svi oni se setuju softverskim putem. Skrol je korektno odrađen, kao i levi i desni klik.

Sidewinder X8 odlično leži u ruci i ima veliki potencijal, ali ne samo na igračkom polju već i u pogledu preciznosti, tako da može biti i sasvim cool izbor za korisnike koji rade u CAD programima. Cena mu nije mala – to stoji, ali za ono što nudi u ovom momentu nema adekvatnog konkurenta!

Cena (bez PDV-a): oko 7.500,00 dinara

Kontakt: Direct Link, www.dl.rs/gdekupiti

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!