Saturday, June 22, 2024
HomeGreenSmršajte uz pozitivne misli

Smršajte uz pozitivne misli

Moć pozitivnog razmišljanja vam može pomoći da dostignete svoje ciljeve u mršavljenju i više nego što možete da zamislite.


Pozitivne misli mogu biti toliko vredne koliko i ohrabrenje od strane trenera, porodice i prijatelja kada se radi o gubljenju viška kilograma. Biti sam sebi najveća podrška u ovom procesu je ključna stvar. Dakle, razmišljajte mršavo.

Takođe vam može pomoći da zapišete vaš cilj i da ih postavite na mesto koje će vam stalno biti pred očima. Tako da u svakom trenutku gledate broj koji želite da postignete. Postaće deo vaše memorije a samim tim će postati i realnost. Isto tako je i dobro da gledate vaše slike kada ste bili u najboljoj formi. Ako nemate slike kojima se ponosite, odštampajte slike glumice ili modela čija linija vam predstavlja uzor.

Samo nekoliko minuta dnevno provedite ispred ogledala govoreći sebi pozitivne reči. Ako razmišljate mršavo, možete sebi pomoći da to i postanete.

Pridržavajte se dijete, vežbajte i razmišljajte pozitivno. Jer samo pozitivno razmišljanje vas neće učiniti mršavim. I upamtite: svaka negativna misao o vašem telu vas udaljava od postizanja ciljeva.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!