Wednesday, May 22, 2024
HomeBlueArt Show„Dobar dan da se umre muški“ – prenos sa crvenog tepiha na...

„Dobar dan da se umre muški“ – prenos sa crvenog tepiha na premijeri u Londonu 7. februara

Fanovi serijala “Umri muški” pozvani su da učestvuju u londonskoj premijeri filma “Dobar dan da se umre muški” 7. februara u 17 časova, na sajtu Yahoo! Movies i adresi http://uk.movies.yahoo.com.
Gledaoci će biti u prilici da vide dolazak zvezda filma i, između ostalih, intervjue sa Brusom Vilisom i Džajem Kurtnijem. Tokom prenosa premijere gledaoci će imati priliku da vide do sada neobjavljene inserte iz filma.
Brus Vilis vraća u svojoj najpoznatijoj ulozi kao Džon Meklejn – “pravi” heroj sa veštinama i stavom koji mu omogućavaju da uvek bude jedini preživeli. Ovoga puta policajac koji ne uzima zarobljenike je u potpunosti na pogrešnom mestu u pogrešno vreme jer se nalazi u Moskvi, pokušavajući da pomogne svom otuđenom sinu Džeku, CIA agentu, da zaustavi krađu nuklearnog oružja. Sa ruskim podzemlje za petama i odbrojavajući minute do početka novog svetskog rata, dva Meklejna otkrivaju da ih njihove suprotne metode čine nezaustavljivim herojima.
“Dobar dan da se umre muški” biće premijerno prikazan 12. februara u 20:30 u Sava centru, adok će se u bioskopima naći od 14.februara.
Pogledajte trejler filma:

 
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!