Sunday, April 21, 2024
HomeBlueDobar zvuk za male pare

Dobar zvuk za male pare

Nakon kraće pauze ponovo imamo priliku da se družimo sa zvučnicima kompanije Samtec koja je na domaćem tržištu postala veoma popularna zahvaljujući našem najvećem distributeru računarske opreme – Direct Link-u.

Danas vam predstavljamo jedan elegantan i veoma moćan 2.1 Samtec zvučni sistem koji je specifičan po tome što poseduje snažan bas i veoma dobro reprodukuje sve tonove. Njegova oznaka je S-1328 i evo kako se pokazao na našim testovima.

Kao što smo napomenuli S-1328 je moderan i veoma lepo osmišljen 2.1 zvučni sistem kod koga je Samtec stavio akcente i na dobru izradu i na kvalitetan zvuk. Odlično je rešenje za malo ozbiljnije PC računare, a može da posluži i kao osnovni zvučni sistem korisnicima koji se bave obradom zvuka. Njegova ukupna izlazna snaga je 36W i to je sasvim dovoljno da se kvalitetno ozvuči i jedna veća prostorija ili neki manji stan.

Veoma važna stvar kod S-1328 zvučnika je činjenica da ni pri maksimalnoj reprodukciji tonova ne stvaraju distorzije i izobličenja, a to u praksi garantuje puno uživanje prilikom gledanja najnovijih filmova i igranja modernih igrica. Pored svega preporučena maloprodajna cena im je veoma korektna i upravo zbog njega imaju velike šanse da se dobro kotiraju na tržištu.
Cena (sa PDV-om): 5.554,00 dinara
Kontakt: Direct Link, www.dl.rs

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!