Monday, February 26, 2024
HomeBlueGenius DeathTaker

Genius DeathTaker

Uvek kada se pomene ime Genius prvo na šta se pomisli su sjajni periferni uređaji veoma korektne cene. Međutim, polje na kom Genius posebno radi poslednjih nekoliko godina je gejming periferija, a fokus je u zadnjih nekoliko meseci usmeren na miševe zbog čega je tržište dobilo nekoliko sjajnih igračkih miševa ovog proizvođača. Jedan od njih je DeathTaker koji u osnovi kombinuje snažan laserski senzor, moćnu elektroniku i moderan dizajn.

DeathTaker izgleda veoma ozbiljno i zaista je jako ozbiljan gejmerski miš kod koga je Genius implementirao niz tehnologija u cilju postizanja što boljih rezultata i maksimalne pokretljivosti na svim vrstama podloga. Miš poseduje laserski senzor maksimalne osetljivosti 5700 dpi i čak 9 programibilnih tastera preko kojih je moguće u definisati poteze u igricama ili im dodeliti neku drugu funkciju.

Kako bi sve bilo na nivou Genius uz DeathTaker isporučuje i set tegića za maksimalnu optimizaciju kretanja po x i y osi, što verujemo da će posebno ceniti najnapredniji igrači i svi kojima je preciznost jako važno u svakodnevnom radu.

Za povezivanje sa PC računarima DeathTaker koristi USB 2.0 vezu preko koje se i napaja, a u paketu dolazi sa skupom sjajnih softverskih alata zahvaljujući kojima se može upravljati svim njegovim mogućnostima. Ralno gledano u odnosu na slična konkurntska rešenja cena mu je dosta povoljnija i ona je pored svega što nudi jedan od njegovih glavnih aduta. Razmislite, nećete pogrešiti!
Cena (sa PDV-om): 3.690,00 dinara
Kontakt: EWE, www.ewe.rs

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!