Monday, December 4, 2023
HomeHumanost na deluDograđena kuća za Jeremiće iz Goločela kod Kragujevca

Dograđena kuća za Jeremiće iz Goločela kod Kragujevca

U red pomognutih porodica od strane Humanitarne organizacije Srbi za Srbe pribrojana je još jedna, potomstvom bogata, porodica. U pitanju su Jeremići iz Goločela u Opštini Kragujevac. Porodicu čine roditelji Dragan i Mirjana i sedmoro dece: Sandra (19), Nina (17), Nemanja (16), Veljko (15), Minja (14), David (12) i Ognjen (9).

Za Jeremiće smo dogradili kuću (grubi radovi), postavili krov i stolariju na dograđeni deo kuće, dozidali stepenice, uradili stazu oko kuće zamenili oluke i limene opšivke i okrečili dve prostorije u prizemlju. Ukupna vrednost pomoći je 1.007.129 dinara

Porodica, zahvaljujući svemu tome, neće više imati problema sa vlagom, sa kojom su se dugo borili, a dobili su i dodatan prostor za život koji će postepeno uređivati.

Hvala što ste pomogli i našoj porodici i što ste imali razumevanja prilikom par nesporazuma u toku radova. Nama sve ovo mnogo znači i velika je razlika u odnosu na pređašnje stanje – rekla nam je majka Mirjana.

Izvor: APEL.RS

Nikolic Malisa
Nikolic Malisahttp://wwww.automotoworld.info
Samostalni pisac sa osvrtom na informatiku, arhitektura, auto industriju kao i obnovljivu energiju. Konstantno ucejne i usavrsavanje sebe i drugih su njegov moto.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!