Tuesday, February 27, 2024
HomeHumanost na deluFAZI MRAZ - Novogodišnji paketići stižu

FAZI MRAZ – Novogodišnji paketići stižu

Komanija Fazi iz Niša, zajedno sa Gorskom Službom Spasavanja (GSS) tokom poslednje nedelje u 2023. godini podeliće novogodišnje paketiće svoj deci koja se leče na Dečijim klinikama u 7 gradova na jugu Srbije. 

Gradovi u kojima se organizuje ova novogodišnja akcija su Pirot, Prokuplje, Kruševac, Niš, Aleksinac, Vranje i Leskovac.  

Sa željom da obraduju mališane, koji praznike moraju da provedu u bolnici, članovi Gorske službe, će se, kao Fazi Mrazovi (obučeni u odela Deda Mraza), spustiti sa krovova bolnica i preko prozora dodeliti paketiće deci. Paketići su pažljivo birani i sastavljani kako bi mališanima koliko je moguće ulepšali boravak u bolnici i stavili im osmeh na lice.

Kompanija Fazi već petu godinu za redom dodeljuje paketiće deci koja se nalaze u bolnicama u vreme praznika, po prvi put ove godine u saradnji sa Gorskom službom, a akciju planiraju da nastave i ubuće u sve većem obimu.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!