Thursday, June 13, 2024
HomeRedLjubav & SeksDoživite orgazam u isto vreme

Doživite orgazam u isto vreme

Veoma retko se dešava da partneri istovremeno dožive orgaza. Međutim, to i nije tako nemoguće, evo nekoliko saveta kako to postići.

Opustite se

Tokom seksualnog čina ne smete biti opeterećeni idejom da morate istovremeno doći do vrhunca. Pustite neka stvari idu spontano, i desiće se, uz malo truda naravno. Pre svega potrebno je da se parteneri dobro poznaju kako duhovno tako i telesno. Morate znati šta vaš partner voli, koje su mu erogene zone, ili omiljene poze…

Potrebo je da se partneri ne stide jedno od drugog,jer da bi istovremeno postigli vrhunac moraju reći šta im prija, šta ih uzbuđuje, ali i da zaustave ono što im ne prija.

Odložite vrhunac

Ženama, češće nego muškaricima treba više vremena da dodju do kraja. Zato je neophodno da Vas partner sačeka. Preporuka, neka muškarac bude u pozi koja mu manje prija od ostalih, za razliku od žene koja bi trebalo da bude u položaju koji je najbrže vodi do vrhunca. Potrebno je kontrolisati nivo uzbuđenosti, obuzdavati ga.

Budite maštoviti

Uvek je neophodno biti maštovit. Sva pomoćna sredstva su dozvoljena, mirišljave sveće, prijatna muzika, kao i više poljubaca, šapata… Kada jednom zajedno doživite vrhunac, svaki sledeći put biće Vam sve lakše, bitno je da ne postanete zavisnik toga, zato ne insistirajte svaki put kad vodite ljubav. Neka istovremeni orgazam bude spontan, a nikako planiran ili ciljan da ne izgubi svoju draž…

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!