Sunday, June 16, 2024
HomeUrban vodičKoncertiČetiri koncerta damama za 8. mart

Četiri koncerta damama za 8. mart

U Beogradu će, povodom Dana žena, koncerte održati Ivan Bosiljčić, Vlada Divljan, Goran Karan i Srdjan Marjanović.

Popularni glumac Bosiljčić, koga imamo priliku da gledamo u serijama “Greh njene majke” Zdravka Šotre i “Sva ta ravnica”, u režiji Miroslava Lekića, posle uspešnih koncerata u Domu sindikata, održaće muzičko-poetsko veče i u “Madlenianumu”, kao poklon damama za 8. mart.

Srdjan Marjanović, jedan od retkih kantautora i gitarista, koji se na muzičkoj sceni održao proteklih 35 godina, predstaviće u Domu omladine (sala Amerikana) svoj 14. album, objavljen za kuću “Multimedia rekords”.

Treći koncert iste večeri je nastup frontmena nekadašnje grupe “Idoli” Vlade Divljana i njegovog benda “Nevladina organizacija”, u Domu sindikata. Divljan, koji je prošle godine u Domu omladine prvi put održao osmomartovski koncert, poručio je povodom svog ponovnog nastupa u Beogradu, da će koncert biti nešto potpuno novo u odnosu na proteklu godinu i izrazio zadovoljstvo što ponovo svira za Beogradjanke.

Poznati splitski pevač, Goran Karan, zajedno sa gostima, izvešće hitove “Lipa si lipa”, “Vagabundo”, “Ostani”, “Ne šalji ladje”, “Ružo moja bila” i mnoge druge, a najavljena su i mnogobrojna iznenadjenja. Tradiciju osmomartovskih koncerata započeo je maestro šansone Dragan Stojnić (1937-2003) još daleke 1984. godine.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!