Saturday, April 20, 2024
HomeBlueDrugi dan Serbia Fashion Weeka

Drugi dan Serbia Fashion Weeka


Drugi dan Serbia Fashion Week-a obeležio je veliki broj posetilaca u Master centru Novosadskog sajma, a za revije Mladena Milivojevića Barona i Zorane Miličić tražila se karta više!
U prvom redu, osim velikog broja inostranih medija iz redakcija Vogue, Elle, Madam Figaro, Fashion Insider Magazine, sedeli su i Nemanja  Pajić, glavni i odgovorni urednik magazina Story,  Minja Miletić, urednica i voditeljka na N1 televiziji, Sandra Čoban, urednica u Color Press Group…  Na revijama smo primetili i Enu Popov, kao i čuvenog harmonikaša Acu Sofronijevića čija se muzika mogla čuti na Baronovoj reviji.
Naravno, bivši NBA košarkaš Darko Miličić je svojim prisustvom podržao prezentaciju kolekcije njegove supruge Zorane Miličić.
Kreatorka Zorana Miličić je prikazala kolekciju namenjenu jakoj i samouverenoj ženi i modernom muškarcu, koju karakterišu elegantne i atraktivne haljine ukrašene svetlucavim detaljima. U kolekciji Mladena Milivojevića Barona su preovladavale  duge haljine sa diskretnim detaljima, kao i muška odela svetlih i pastelnih nijansi.
Osim domaćih dizajnera, ljubitelji mode imali su priliku da vide i kolekciju glamuroznih haljina istaknute turske kreatorke Ozlem Suer koja nam je rekla da se inspirisala anđelima. Ova kreatorka je poznata po tome što njene modele na crvenom tepihu nosi holivudska zvezda Meg Rajan.
Čuveni fotograf Nabile Quenum, specijalni gost nacionalne nedelje mode, prikazao je svoje fotografije na kojima preovladava street style, ali je naročito zapažena bila fotografija popularne Nicki Minaj.
Publika je mogla videti i predivne unikatne ogrlice modne dizajnerke Vesne Milošević, a predstavili su se i mladi dizajneri Marko Feher Potkozarac, Stefan Ristić i Miklya Eva.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!