Saturday, December 9, 2023
HomeBlueBiznisDvadeseta IT konferencija u znaku novih tehnoloških rešenja

Dvadeseta IT konferencija u znaku novih tehnoloških rešenja

Ovogodišnja (dvadeseta po redu) COMING-ova IT konferencija okupila je eminentne IT stručnjake kako iz Srbije i regiona, tako i iz celog sveta. Preko 500 posetilaca konferencije imalo je priliku da sazna kakve nas sve nove tehnološke inovacije očekuju u bliskoj budućnosti i šta je sve aktuelno na globalnoj IT sceni.

20. COMING-ova IT konferencija

U Beogradu je održana (sada već jubilarna) 20. COMING-ova IT konferencija, koja predstavlja jedan od najprestižnijih događaja u IT industriji u Srbiji i regionu. Konferencija je okupila renomirane stručnjake iz oblasti informacionih tehnologija, mrežnih tehnologija i IT integracije, a posebnu pažnju na konferenciji privuklo je izlaganje neurohiruga prof. dr. Vladimira Baščarevića na temu “Mozak kao računar o kome se malo zna”.

IT-konferencija_Coming

Predstavljena su kroz preko 20 prezntacija, najnovija tehnološka dostignuća iz IT sveta, ali se govorilo i o značaju izbora pravog IT partnera za uspešan biznis. Pored izuzetnih prezentacija koje su održali eminenti predavači iz Srbije i regiona, publici se obratio i gostujući predavač, Thomas Wittig, nekadašnji direktor u kompanijama Microsoft i SAP, a danas predavač na Univerzitetima u Vuhanu i Singapuru. On je održao izuzetno inspirativno predavanje na temu “Decode Digital Disruption: Trendovi i strategije za uspeh u promenljivim tržištima”. Njegovo iskustvo i perspektiva su obasjali novo svetlo na najnovije trendove u IT industriji.

AgAR

Sjajnoj atmosferi konferencije doprinela je i premijera najnovije verzije univerzalne robotske platforme za poljoprivredu – AgAR. Kompanija COMING razvojem ove platforme unela je revoluciju u svet robotike kako na domaćem tako i na inostranom tržištu, a procenjuje se da će ova robotska platforma značajno unaprediti efikasnost i produktivnost u poljoprivredi.

Preko 500 posetilaca i gostiju imalo je priliku da čuje zanimljive studije slučaja i upozna se najnovijim tehnološkim rešenjima koje su pored kompanije COMING kao organizatora ponudili i brojni partneri kompanije.

IT-konferencija_Coming

“Sa više od 30 godina iskustva, kompanija COMING je oduvek bila na čelu tehnoloških inovacija koje će oblikovati budućnost IT industrije. Ovogodišnja konferencija nije izuzetak. Naša posvećenost inovacijama i istraživanju najnovijih tehnoloških trendova je nešto što nas čini liderima u ovom polju”. – rekao je izvšni direktor COMING-a, Zoran Došlić.

Za više informacija o konferenciji, kao i njenim sadržajima, možete saznati na web stranici kompanije, ali i na društvenim mrežama.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!