Monday, December 4, 2023
HomeUrban vodičDešavanjaPromocija albuma „Pesme iz pasaža“ Milana Burde u Multimedia Music Record Store

Promocija albuma „Pesme iz pasaža“ Milana Burde u Multimedia Music Record Store

Promocija albuma „Pesme iz pasaža“ Milana Milosavljevića Burde biće održana u sredu, 11. oktobra u 18h u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).

Milan Milosavljević Burda je klavijaturista, kompozitor, aranžer, snimatelj/miks inženjer i producent iz Srbije. Član je benda „Đura i Mornari“ od 2005. godine…

Album „Pesme iz pasaža” na kome je učestvovala sjajna ekipa muzičara: Dragan Jovanović – Krle, Srđan Tanasković, Nikola Demonja, Vlada Novičić, Miloš Đurić, Dejan Resanović, Dorijan Šetina, Ana Štajdohar, Ivana Ćosić… rađen je pune dve godine. Pažljivim odabirom pesama, nastao je CD sa “izuzetno pozitivnim notama”, koji je prilagođen svim muzičkim čulima. Na albumu se nalazi 10 pesama, a singl koji je najavio album i za koji je urađen prvi video spot je pesma „Ko te voli više nego ja“.

 

Album „Pesme iz pasaža“ objavljen je kao digitalno i fizičko CD izdanje za diskografsku kuću Multimedia Music. Dostupan je na svim relevantnim digitalnim platformama, na svim prodajnim mestima Multimedia Music kao i online na www.multimedia-music.com.

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/285509470961296

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!