Wednesday, April 17, 2024
HomeBlueArt Show"Džek ubica divova" uskoro i kod nas!

"Džek ubica divova" uskoro i kod nas!

Od reditelja čuvenih filmova o X-Menu i Povratak Supermena, stiže nam najnovija avantura, urađena u 3D tehnologiji! “Džek ubica divova 3D” (Jack the Giant Slayer 3D) je adaptacija svima poznate bajke o Džeku i čarobnom pasulju, koju nam Brajan Singer predstavlja na potvpuno nov i drugačiji način!
”Želeo sam da oživim legendu. Da ono što je, u detinjstvu apstrakcija ili neka ilustracija u pripovetkama, napravim u stvarnom, opipljivom obliku. Želeo sam da dramski uobličim priču koju smo još kao mali slušali” rekao je reditelj. Uspeo je da poveže osnovnu emociju filma sa duhom epohe koju predstavlja, zahvaljujući, između ostalog, spektakularnim kostimima inspirisanim načinom života i oblačenja ljudi u 12. veku.
Mladi glumac, Nikolas Holt, tumači glavnu ulogu u ovom filmu, a uz njega su Elenor Tomilson, Juan MekGregor, Stenli Tuči i Ijan Mekšejn.

  • NIKOLAS HOLT (Džek) je mlad i talentovan engleski glumac, koji je široj publici postao poznat, kada se sa dvanaest godina pojavio u filmu Sve o dečaku, rame uz rame sa Hju Grantom. I druge svetske zvezde bile su mu partneri na filmu. Nominovan je za BAFTA nagradu 2010 godine. Proslavio se i ulogom zombija zvanog “R” u filmu Vrela srca.
  • ELEONORA TOMLISON (Princeza Izabela) je mlada engleska glumica koja već uveliko sarađuje sa afirmisanim glumcima. Glumila je u filmovima Alisa u zemlji čuda i Iluzionista. Bavi se dobrotvornim radom i pomoći deci.
  • JUAN MEKGREGOR (Elmont) je izuzetno talentovan i raznovrstan škotski glumac, koji se proslavio ulogama u filmovima Trainspotting, Sasvim neobičan život, Ratovi zvezda, Mulen ruž, Pisac iz senke itd. Tokom dugogdišnje karijere sarađivao je sa mnogobrojnim renomiranim rediteljima: Džordžom Lukasom, Timom Bartonom, Denijem Bojlom i Romanom Polanskim.
  • BRAJAN SINGER (Reditelj) se kao reditelj proslavio pre nešto više od jedne decenije kada je njegov film Dežurni krivci dvostruko nagrađen Oskarom. Sledeće uspešno ostvarenje bilo je X Man i X2. U ulozi izvršnog producenta našao se u toku snimanja popularne tv seije Dr Haus.

Film “Džek ubica divova 3D” u naše bioskope dolazi 21. marta, a na svetskoj Box Office listi i dalje je na prvom mestu,sa dosadašnjom zaradom od 44,656,833 dolara, širom sveta.
Trejler filma pogledajte ovde:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!