Brend Tuborg, koji se uvek vezivao za dobru muziku i najvažnije muzičke događaje u Srbiji, sa velikim zadovoljstvom našoj publici predstaviće koncert muzičkih velikana Depeche Mode. Bend koji važi za jedan od najomiljenijih u Srbiji i koji dolazi po prvi put, nastupiće 19. maja 2013. godine na beogradskom Ušću. Zvanični promoter “Tuborg presents Depeche Mode” koncerta je poznati glumac Petar Strugar. Tuborg je kao i uvek pripremio niz aktivacija za sve ljubitelje odličnog piva kao i benda Depeche Mode.
Tuborg Warm-Up Bus
Sve do 19. maja, Tuborg Warm-Up Bus zabavljaće Srbiju i zemlje u regionu! Ovaj muzički autobus, opremljen za prave male žurke, obići će sve veće gradove Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Prošle nedelje muzičko putovanje započeto je u Kragujevcu, gde su svi uživali u muzici Depeche Mode-a, brojnim nagradnim igrama uz pomoć kojih je moguće osvojiti ulaznice za njihov koncert i mnogobrojne poklone, kao i u odličnom druženju i pivu. Gradovi koje će posetiti Tuborg Warm-Up Bus su Kraljevo 08.03., Zrenjanin 09.03., Novi Sad 16.03., Šabac 23.03., Bačka Palanka 30.03., Banja Luka 05.04., Sarajevo 06.04., Jagodina 12.04., Niš 13.04., Požarevac 19.04., Subotica 20.04., Čačak 26.04., Užice 27.04., Budva 30.04., Podgorica 04.05., Kruševac 11.05., i Beograd 18.05.2013.godine.
Više informacija o tome kako možete nabaviti karte za ovaj nesvakidašnji autobus nalaze se na zvaničnoj Tuborg FaceBook strani. Svi korisnici najpopularnijih socijalnih mreža – FaceBook, Twitter, Instagram i druge, biće u prilici da budu deo Depeche Mode priče! Zato – umrežite se! Budite u Depeche Mode-u!
Depeche Mode tribute bend
U okviru promocije koncerta Depeche Mode, Tuborg organizuje jedinstveno muzičko takmičenje za izbor oficijalnog Depeche Mode tribute benda.
Od 07. marta pa sve do 15. aprila bendovi će moći da postave svoj video ili audio snimak na Tubog YouTube kanalu na kom će izvesti jednu od pesama grupe Depeche Mode. Top 5 bendova sa najviše glasova, odnosno lajkova na Tuborg Facebook strani, dobiće priliku da nastupe 18. aprila u klubu Božidarac, u sklopu Vračar Rock festivala pred stručnim žirijem koji će odabrati pobednika. Bend koji bude pobedio imaće priliku da uvede publiku na koncert Depeche Mode-a nastupom ispred Ušća na dan koncerta 19. maja, kao i da dobije novčani fond za kupovinu instrumenata za svoj bend.
Fashion Depeche
”Ako želite da jednim prstom opipate modni puls, drugi vam mora biti na skrolu kompjuterskog miša dok čitate modne blogove”. A ovog proleća zajedno sa brendom Tuborg moći ćete da opipate modno-rokerski puls. Najpopularnije domaće blogerke prikazaće vam najbolje modne kombinacije u duhu Depeche Mode, a poznati stilista, odobraće najoriginalniju kombinaciju i blogerku koja će biti u prilici da izveštava sa muzičkog spektakla na Ušću.
Pesmom Heaven Depeche Mode su najavili svoj novi 13. po redu album Delta Mashine, koji će biti objavljen 26. marta. Publika će po prvi put moći da ih čuje uživo u čuvenoj emisiji „Live On Letterman“ u ponedeljak 11. marta, a nastup će prenositi VEVO i CBS.com. Još jedan nastup neposredno pre objavljivanja albuma ‘Delta Machine’Depeche Mode će imati na dodeli prestižnih ECHO nagrada, u Berlinu 21. marta.
Depeche Mode, koji na sceni postoje više od tri decenije, vrlo dobro znaju kako da naprave nezaboravnu atmosferu na svojim nastupima. Publici obećavaju odličan koncert, uz izvođenje pesama s novog albuma, koji treba da izađe u aprilu sledeće godine, ali i svih čuvenih hitova poput Enjoy the Silence, Personal Jesus, Just Can’t Get Enough, It’s No Good, Dream On. Beograd će biti sedma po redu stanica na njihovoj velikoj turneji koja otpočinje 4. maja u Nici, a u okviru koje će održati 39 koncerata u 25 evropskih država.
Ulaznice za koncert u Srbiji mogu se kupiti online putem sajta www.gigstix.com, kao i u Corner šopovima širom Srbije. Cena ulaznice za parter iznosi 3990 dinara, fan pit ulaznice su 5990 dinara, a VIP ulaznice iznose 9900 dinara.
Ulaznice:

  • Parter (regularna cena): 3990 dinara
  • Fan pit: 5990 dinara
  • VIP: 9900 dinara
  • Online prodaja: www.gigstix.com
  • Prodajna mesta: Corner šopovi širom Srbije
  • www.depechemode.com