Monday, May 20, 2024
HomeBlueArt ShowDženifer Eniston u hit komediji "Kako se rešiti šefa 2"

Dženifer Eniston u hit komediji "Kako se rešiti šefa 2"

Da je Dženifer Eniston  pravi seksualni predator koja ni uz pomoć grupne terapije ne može obuzdati svoj libido, uverili su se momci  iz filma KAKO SE REŠITI ŠEFA 2 kojima je lepa Džen  pokušala da pokvari i planove vezane uz otmicu sina investitora zbog kojeg je propao njihov genijalni projekat i izum Shower Buddy. Ponavljajući svoju ulogu nestašne i nezasite dr. Džulije Haris iz prvog dela, Dženifer je ovog puta otišla još korak dalje i postala slika i prilika zubarke zbog koje se mnogi noćima bude.

U ovoj hit komediji ona glumi uz Džejsona Batemana, Čarlija Dejla, oskarovce  Džejmija Foksa i Kevina Spejsija, dok su nova lica Kris Pajn  i dvostruki dobitnik Oskara Kristof Valc. Njihove sjajne dogodovštine zasmejava će nas punih 108 minuta u priči o trojici sasvim običnih momaka koji siti tuđeg šefovanja odluče da pokrenu vlastitu firmu. Scenario s kojim bi se mogli poistovetiti i brojni Srbi dodatno začinjava upravo Eniston koja je izjavila kako je uživala u ulozi, a posebno u scenama s prijateljem Džejsonom Batemanom. Na pitanje zašto baš s njim, Eniston  je odgovorila: Zato što je rekao ne.

Film KAKO SE REŠITI ŠEFA 2 dolazi u domaće bioskope 27. novembra. Trejler za ovu hit komediju možete pogledati na ovom linku.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!