Wednesday, May 22, 2024
HomeIstaknutoE prime – domaći brend svetskog glasa!

E prime – domaći brend svetskog glasa!

Van prostora starog kontinenta Srbija nije tako poznata i interesantna zemlja, međutim za brojne tehnološke inovacije koje dolaze sa ovih prostora itekako se zna, kao i za naše fantastične izumitelje, naučnike i inovatore.

Ako po strani stavimo politička i društvena previranja u poslednjih 30 godina i oči (pažnju) usmerimo na inovacije koje su ugledale svetlost dana iz Srbije sa ponosom možemo reći da imamo šta da ponudimo svetu.

Prošle godine Srbija je po prvi put uključena u istraživanje Startup Genom koje jasno kaže kako Srbija ima između 200 i 400 startup-ova sa ukupnom vrednošću eko sistema od oko 300 miliona eura.

Ekološki proizvodi kompanije E prime

Među kompanija koje poštuju najviše eco (ekološke) standarde i bave se razvojom eco (ekoloških) proizvoda našla se i kompanija E prime, naš jedini proizvođač električnih bicikala i brend sa veoma zanimljivom pričom i odličnim protfoliom električnih bicikala.

Veliki broj rešenja ove kompanije u proteklom periodu našao je lako put ne samo do domaćih korisnika, nego i do kupaca u regionu i generalno na celom starom kontinentu. U ovom trenutku kompanija tržištu iz svoje bogate ponude nudi nove modele električnih bicikala Effecto i Effecta.

Pored pomenutih tu je i model EvoR, kao Effecto sa ugrađenim uređajem za merenje zagađenosti vazduha.

Milan Manojlovic ispred E PRIME

Naći se među najboljima u jednom ovakvom globalnom istraživanju za nas je svakako imperativ, ali i obaveza u smislu da održimo kvalitet naših električnih bicikala na najvišem nivou, da ih stalno unapređujemo i ostanemo konkurentni na tržitšu. Aktuelna COVID-19 pandemija značajno je uticala na prodaju svih vrsta bicikala koje je praktično eksplodirala jer ljudi u velikoj meri izbegavaju vožnje gradskim prevozima. Sa druge strane period ispred nas je svakako težak zbog celokupne situacije sa pomenutom pandemijom koja je još uvek aktuelna, ali verujemo da ćemo iz iste izaći spremniji za nove izazove i tržištu ponuditi sjajna rešenja u vidu još modernije osmišljenih električnih bicikala.” – izjavio je Milan Manojlović ispred kompanije E prime.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!