Monday, July 15, 2024
HomeBlueEaton predstavio nove proizvode

Eaton predstavio nove proizvode

Kompanija Eaton Electric, globalni tehnološki lider u oblasti elektro komponenti i sistema za distribuciju, upravljanje i kontrolu kvaliteta električne enerije, zajedno sa ovlašćenim distributerom, kompanijom Direct Link, organizovala je konferenciju o novitetima u proizvodnoj liniji i novom partnerskom programu. Konferencija je održana 17. juna 2011. godine.

U prijatnoj atmosferi Ateljea 212, Eaton stručnjaci iz Rumunije i Beograda održali su dve prezentacije, i to:  Power advantage program, održao je Andrei Milotin (Regional Sales Support Manager, Power Quality Division).  Gospodin Milotin je predstavio PowerAdvantage partner program, koji Eaton-ovim partnerima omogućava razvoj poslovanja kroz Power Quality and UPS rešenja. Program je dizajniran direktno od strane VAR zajednice da obezbedi jednostavan program koji uz to nagrađuje. Program prepoznaje dve grupe partnera (Authorized and Certified) i bazira se na posvećenosti Eaton-u i stvorenoj vrednosti, ne količini.

Drugu prezentaciju, Novi proizvodi iz porodice Eaton UPS-eva, održao je Nenad Milijanović (Project Manager) iz Eaton Electric d.o.o., ćerke firme u Srbiji ove multinacionalne kompanije. Predstavljena je nova matrica proizvoda, nove nomenklature i karakteristike uređaja, koje odlukuju vrhunski kvalitet i 100-godišnja tradicija. Eaton Corporation je kompanija koja se bavi upravljanjem električnom energijom i koja je u 2010. godini ostvarila prihod od 13,7 milijardi američkih dolara.

Eaton je globalni tehnološki lider u oblasti elektro komponenti i sistema za distribuciju, upravljanje i kontrolu kvaliteta električne energije. Aktivan  je i u brojnim drugim oblastima:u oblasti hidrauličnih komponenti i sistema kao i usluga za industrijsku i mobilnu opremu; u oblasti sistema za snabdevanje gorivom, hidrauličnih i pneumatskih sistema za civilnu i vojnu avijaciju, kao i pogonskih sistema za automobile i kamione koji omogućavaju veću snagu, bezbedniji  rad i manju potrošnju goriva.

U Eatonu je zaposleno oko 70.000 ljudi, a kompanija svoje proizvode prodaje na tržištima u više od 150 zemalja. Eaton već pet godina ima svoj proizvodni pogon u Sremskoj Mitrovici u kojem se proizvodi niskonaponska elektro oprema i koji zapošljava oko 1000 ljudi.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!