Najavili su vam se gosti i želite da ih iznenadite nekim nesvakidanjim jelom? Tu vam sa svojim idejama i fenomenalnim receptima u pomoć priskače Ljiljana Lazarević, vlasnica poslastičarnice i keteringa “Gala carstvo”.
PUNJENO BELO MESO
POTREBNO JE: 4 šnicle belog mesa od po 150 g, 150 g sremskog sira, žumance, 5 kašika prezli, kašika tucane ljute paprike, čen belog luka, so, biber, 2 kašike ulja
PPRIPREMA
Umutite siremski sir, žumance, prezle i izgnječeni beli luk, te posolite i pobiberite. Svaki file belog mesa zasecite da napravite džep, pa spolja i iznutra posolite i pobiberite. Džepove napunite smesom od sira i pričvrstite čačkalicama. Pržite ih na zagrejanom ulju da porumene s obe strane, a zatim stavite u rernu da se peku još 15 minuta na 180 stepeni.
Izvor: Blic – Žena