Sunday, June 16, 2024
HomeBlueEksterni Fujitsu

Eksterni Fujitsu

Fujitsu Celvin D100 je eksterni hard disk koji će lako privući vlasnike prenosivih i stonih računara, kao i manje firme. Pouzdan je i brz, a sa kapacitetom od 1TB ispunjava preduslove za vrhunsko arhiviranje i bekap podataka – ekonomičan uređaj čija jednostavnost za korišćenje pleni.

Čvrsti diskovi su jedna od najvažnijih komponenti računara – na njima su operativni sistem i uglavnom svi programi i datoteke koje se aktivno koriste. I dok se oni u samim računarima uzimaju „zdravo za gotovo“, spoljašnji diskovi danas „vladaju“ pažnjom kupaca već kod prve potrebe za dodatnim prostorom za čuvanje podataka ili za pravljenjem rezervnih kopija.

Fujitsu Celvin D100 je tu apsolutno neprikosnoven – standardni 3,5-inčni disk sa SATA interfejsom, smešten u elegantno crno kućište sa logotipom kompanije na gornjoj površini i rešetkastim otvorima sa strane za bolje hlađenje učiniće da prenos podataka bude obavljen u što kraćem vremenskom roku.

Na zadnjoj strani su naponski i USB 2.0 priključak, što je i logično kod ovakve vrste gedžeta. Kućište je kvalitetno, robusno i teško, te smanjuje mogućnost da ga korisnik slučajno povuče i obori na pod kao što se može desiti sa nekim lakšim modelima drugih proizvođača. Dovoljno je povezati ga sa računarom i uključiti ga – sistem ga automatski prijavljuje kao novi disk koji odmah može da se koristi. U radu je prilično tih, a pohvalili bismo i njegovu korisnu funkciju za štednju struje. Nakon 10 minuta neaktivnosti on se isključuje, a u stand-by modu troši svega 0,8W. Apsolutni HIT!

Cena (bez PDV-a): oko 8.200,00 dinara

Kontakt: Direct Link, www.dl.rs/gdekupiti

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!