Sunday, June 16, 2024
HomeRedLepota/KozmetikaMoć žive boje je u tvojim rukama!

Moć žive boje je u tvojim rukama!

Pozdravite revolucionarni novitet u kućnom bojenju kose: Wellaton, novu penu za bojenje kose, Wellaton Permanent Colorant Mousse, nudi ženama tačno šta žele – moćnu kombinaciju zlatnog standarda boje iz salona i slobodan proces nanošenja koji osigurava kompletnu pokrivenost svakog puta. Od sada pa u buduće farbanje kod kuće je jednostavno!

Wellaton Permanent Colorant Mousse je napravljen po istim Wella standardima- intenzivna profesionalna boja, ali specijalno napravljena za kućnu upotrebu. Penu je lako promućkati, naneti na kosu i i njena trajna, dugo postojana boja je intenzivna i naročito pogodna za tamnu kosu, nudeći 100% pokrivanje sedih.
Slobodno nanošenje
Odlučili ste da promenite boju kose ili da osvežite postojeću? Wellaton će vam pomoći da to učinite kod kuće, bez poteškoća ili bilo kakve nelagode tokom bojenja. Upotreba Permanent Colorant Mousse-a je jednostavna poput neke tečnosti ili boje za kosu. Kada se istisne, specijalno dizajnirana boca oslobađa penu koja ima šest puta veći volumen od obične kreme, tako da je na raspolaganju puno bogate, intenzivne pene za nanošenje na celu kosu, čak iako je veoma duga. Pena se lako se prstima nanosi i prekriva celu kosu, a provlačenje češlja dodatno olakšava raznošenje pene. Jednom naneta, jedinstvena formula brzo prodire u kosu i obezbeđuje boju koja je postojana i do osam nedelja. Ceo process bojenja kose je osmišljen tako da omogući ženi da uvek može da nanese penu na kosu kada god to poželi, bez ičije pomoći.
Sada možete uživati u relaksiranim trenucima kod kuće, umesto da provodite dosta vremena i novca u frizerskim salonima.
Nova forma kućnog bojenja kose
Dosadašnje farbe za bojenje kose bile su u tečnom obliku ili u formi kreme, a pena je idealna sredina ovih oblika. Ona nije ni tečna, ni u obliku gasa niti čvrstog oblika, ali kombinacija je najboljih osobina ova tri oblika. Pena se ponaša kao tečno stanje kada je mirno, omogućavajući jednostavno nanošenje. Kada se iscedi iz boce ponaša se kao gas, praveći volumen, što je šest puta više volumena od tipične kreme ili tečnosti.
Pionir u proizvodima za salonsko farbanje, Wella ima reputaciju postavljanja zlatnih standarda, boje koja je konstantno pouzdana, što je razlog prvenstvenog izbora preko 200 miliona frizera širom sveta.
Uživajte u novom Wella doživljaju:
Promućkajte, protresite tri puta, iscedite bocu u ruku! Moć je u vašim rukama!
Pena se lako nanosi, obezbeđujući kompetnu prekrivenost čak i na dugoj kosi
Potpuna sloboda tokom nanošenja boje
Živa trajna boja po standardima Wella salona, za laku upotrebu kod kuće
Wellaton trajna pena za bojenje je dostupana u 18 nijansa
Okvirna cena je 600 DIN
* tačna cena zavisi od mesta prodaje

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!