Wednesday, July 17, 2024
HomeBlueElegantni Apacer

Elegantni Apacer


Apacer je jedan od brendova koji je izuzetno popularan kod nas, bar kada je reč o eksternim diskovima i fleš memorijama. Cenom je veoma prihvatljiv, pa ga najčešće kupuju srednjoškolci i studenti, ali i poslovni ljudi kojima je bitno da u svakom trenutku imaju svoje elektronske podatke u džepu.
Nova linija Shere Steno AC202 diskova donosi slim dizajn, odlične radne karakteristike i lako održavanje. Kućište je napravljeno od aluminijuma dok se konekcija sa računarom obavlja preko USB 2.0 veze. Odmah moramo da istaknemo da se Apacer namerno odlučio da aluminijum uzme za izradu kućišta kako bi pospešio odvođenje toplote sa diska, odnosno disipaciju podigao na jedan viši nivo. Ugrađeni disk je očekivano 2.5 inčni i okreće se brzinama od 5400 obrtaja u minuti, što u relanom radu poprilično podiže brzine transfera podataka.
Od podržanih tehnologija zatičemo Anti-shock, SmartCopy i One Touch Backup (OTB). Prva je zadužena da vaše podatke osigura od bilo kakvih potresa, druga da vam omogući jednostavno i lako kopiranje, a treća je tu da vam iz jednog klika obavi kompletan beckup podataka (do 35MB/sec. za čitanje, odnosno 25MB/sec. kada je reč o upisu informacija). Inače Shere Steno AC202  se prozivodi u kapacitetima do 500GB, a u našim rukama se konkretno našao model od 320GB, koji je postigao zavidne brzine čitanja i upisa. Da stvar bude lepša i cena mu je više nego korektna, pa eto razloga više da se odlučite za njegovu kupovinu. Siguran, brz i jednostavan beckup to je ono čemu Apacer teži sa novim Steno AC202 modelima.
Cena (sa PDV-om): model od 320GB – 5.399,00 dinara
Kontakt: EWE,  www.ewe.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!