Thursday, July 18, 2024
HomeBluePovoljan flešić

Povoljan flešić


Transcend JF530 je flešić jednostavnog dizajna namenjen jednostavno rečeno svima – od osnovaca i srednjoškolaca, do poslovnih korisnika i potrošača koji imaju potrebe da samo bezbedno prenesu podatke sa jedne lokacije na drugu. Može poslužiti i kao pomoćni flešić u situacijama kada rzbog bezbednosti neke informacije trebaju biti upisane na minimum dva medija.
Vizuelno dosta podseća na neka ranija Transcend-ova rešenja, ali se ipak od njih razlikuje po prisustvu kliznog dodatka kojim se zapravo izvlači i uvlači USB nastavak. Ovo je po našem mišljenju najelegantnije rešenje, jer nedozvoljava da se USB nastavak zaprlja i samim tim da dođe do eventualnog obaranja brzinskog transfera. Napravljen je od glossy plastike pa se (na našu žalost) brzo zaprlja, što automatski implicira zahtevnije održavanje.
Na testovima je postigao solidne radne karakteristike, konkretno kada je upis podataka upitanju HD Tune test je dao rezultat od 12MB/sec., dok je prolazno vreme za čitanje skoro duplo brže. Ovo su rezultati dobijeni sa primerkom od 32GB, što znači da su rešenja sa manje memorijskog prostora nešto sporija, mada iz specifikacija na oficijalnom sajtu vidimo da razlike nisu velike. Zbog svoje male težine i relativno malih dimenzija pogodan je kako za nošenje u džepu košelje i farmerica, tako i za držanje oko vrata. Proizvodi se u kapacitetima do 32GB i cenovno je odlično pozicioniran zbog čega od nas dobija preporuku više.
Cena (sa PDV-om): Uzorak
Kontakt: PiN, www.pinsoft.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!