Monday, May 20, 2024
HomeBlueEn Hatavej ima najuticajniju filmsku frizuru

En Hatavej ima najuticajniju filmsku frizuru

Iako je Dženifer Aniston vlasnica najpoznatije i najpopularnije frizure u Holivudu, u nedavnom glasanju stručnjaci su izabrali kratku kosu En Hatavej kao najuticjaniji filmski “look”.
Hatavejeva je prvi put tu frizuru nosila u filmu “One Day” iz 2011, adaptaciji hit romana Dejvida Nikolsa, a onda i kao Fantina u “Jadnicima”, u ulozi za koju je dobila “Oskara”. Ona je rekla da je dugo posle šišanja za “Jadnike” bila neutešna. Međutim, modni stručnjaci i komentatori crvenog tepiha veoma su hvalili Enin stajling tokom ovogodišnje sezone dodele nagrada.

U anketi u kojoj je učestvovalo 1000 ljudi iz Saveta frizera Velike Britanije i “Juniverzal” studija, na drugom mestu se našla talasasta frizura Dženifer Aniston u filmu “Along Came Polly”, a na trećem visoka punđa Odri Hepbern u “Šaradi” (1963).

Na četvrtom mestu je duga vijugava kosa Veronike Lejk u filmu “The Blue Dahlia”, a na petom riđa paž frizura Moli Ringvald u komediji “The Breakfast Club” Džona Hjuza.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EGptFQgZblg
Anketa je otkrila da je svaka deseta žena promenila svoju frizuru jer je bila inspirisana nekim filmskim likom.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wF16F3dN140
– Film može da vas nadahne na mnoge stvari a naročtio da promenite svoj izgled – kaže frizer poznatih Čarls Vortington.
– Raznovrsnost frizura Dženifer Aniston je razlog zašto se ona dopada mnogim ženama ali niko ne otelovljuje bolje glamur starog Holivuda od Odri Hepbern.
 
Izvor: Blic

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!