Sunday, July 14, 2024
HomeGreenEnterijer koji oduševljava svakoga

Enterijer koji oduševljava svakoga

Kako biste dobili prostor za kojim će mnogima krenuti voda na usta, morate imati petlju da napravite nešto hrabrije izbore i dodati svojim prostorijama notu egzotike. Zato smo vam spremili nekoliko veštih trikova.


Izaberite modernu boju. Dosta je bilo belih zidova u stanu. Krajnje je vreme za ekstremne prmene. Krečite zidove u neku jaku, toplu boju kao što su npr. crvena, narandžasta, pink ili svetložuta. Ove boje će uneti dramatičnost u vašu prostoriju i optimistične vibracije. Ukoliko ne želite da se obavežete prema celoj sobi, dovoljno je da okrečite jedan zid ili plafon i postići ćete „WOW“ efekat.

Razmišljajte izvan okvira. Neki zidovi u stanovima jednostavno ne trpe rupe na sebi, pa ostajete uskraćeni za kačenje umetnosti na njima. Različiti dizajnirani samolepljivi stikeri za zid su idealni. Oni će svakoko ispuniti prazninu i privući mnogo pogleda. Izaberite motive koje volite, na primer veliko drvo, luster, neku dobru frazu ili moto, i zalepite na mesto na kome će najviše doći do izražaja.

Eksperimentišite desenom. Ukoliko u sobi imate beli kauč, idealno rešenje da probudite živost jesu šareni fanki jastuci. Izaberite jedan ili dva jastuka u svetlijim bojama, a ostali neka budu prigušenih tonova, čak i ako imaju grafički disen, kako ne bi izgledalo prenatrpano. Upotrebite istu tehniku odbaira kada je reč o zavesama.

Koristite prirodu. Voće ne izgleda lepo samo u činiji u kuhinji, takođe može biti jako korisno u naglašavanju boja u dnevnom boravku. Izaberite nekoliko različitih vrsta, bitno je samo da se slažu sa bojom koja dominira u prostoriji, i jedostavno postavite na sto.

Oslobodite se stereotipa. Znate da vaze služe za pokazivanje cveća, ali dvostruko bolji efekat imaće kao umetnički predmeti. Izaberite nekoliko koje vam izgledaju dobro u istoj boji i postavite ih jednu pored druge, tako da izgledaju kao mini skulpture.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!