Monday, May 20, 2024
HomeBlueEpson obećava bolje štampanje za svakoga, kako od kuće, tako i u...

Epson obećava bolje štampanje za svakoga, kako od kuće, tako i u pokretu

Kao odgovor na potrebe korisnika za poboljšanjem kvaliteta odštampanog teksta i fotografija, Epson je predstavio Expression Home seriju kompaktnih modela štampača koji obzbeđuju visok kvalitet, sjajne fotografije i jasan tekst. Epson Expression Home su Small-in-One inkdžet štampači i najmanji su all-in-one štampači koje je Epson ikada predstavio, dok je model Expression Home XP-30 najmanji Epsonov monofunkcijski štampač ikada. Svi modeli koriste nova Claria Home mastila i obezbeđuju fleksibilno mobilno štampanje.
Ova Small-in-One serija sastoji se od serija Expression Home XP-400 i XP-300, modela , XP-202 i XP-102, koji korisnicima omogućavaju da štampaju, kopiraju i skeniraju. Svaki od ovih štampača nudi mogućnost uštede prostora, novca i vremena, zahvaljujući malim dimenzijama, individualnim kertridžima i funkcijama koje su jednostavne za korišćenje, dok je monofunkcijski model Expression Home XP-30 pogodan za kućne korisnike kojima je potreban kompaktan inkdžet po pristupačnoj ceni.
Ovi štampači koriste nova Epson Claria Home Ink masila u četiri boje, novu formulaciju mastila za početne modele koja kombinuje trajnost pigmentnog crnog mastila sa sjajnim finišom na fotografijama u boji koje daju mastila u bojama cijan, magenta i žuta. Ova prilagodljiva mastila daju jasna tekstualna dokumenta i sjajne fotografije kvaliteta kao iz laboratorije.
Kertridži su jasno prepoznatljivi po svojim pakovanjima na kojima su bela rada ili mak, te će korisnici biti u mogućnosti da odmah prepoznaju prave kertridže za svoj štampač. Svi kertridži su dostupni u standardnim i XL zapreminama, sa obimom štampe jasno naznačenim na prednjoj strani pakovanja, što olakšava korisnicima da se opredele koji kertridži najviše odgovaraju njihovim potrebama za štampanjem.
Serije XP-400 i XP-300, i modeli XP-205 i XP-202 omogućavaju korisnicima da štampaju iz bilo koje prostorije u domu. Sa automatskim Wi-Fi podešavanjem, ovi štampači automatski pronalaze relevantna podešavanja konekcije i konfigurišu se samostalno. Kompatibilni su sa Epson iPrint , aplikacijom koja dozvoljava korisnicima da štampaju bežično sa pametnih telefona i tablet računara.
Serije XP-400 i XP-300, i modeli XP-205 i XP-202 takođe omogućavaju korisnicima da štampaju iz bilo koje tačke na svetu, slanjem fotografija i dokumenata na mejl direktno na jedinstvenu e-mail adresu štapača. Ovi štampači takođe poseduju podršku za Google Cloud Print i Apple AirPrint .
Mo Musa, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe, izjavio je: “Korišćenjem novih Claria Home kertridža, Expression Home serija vam omogućava da iskusite prednosti koje donosi štampanje sjajnih fotografija i jasnog teksta, kod kuće. Ne morate brinuti da li vam je primarno štampanje dokumenata ili fotografija, jer sada možete imati oba. Bilo da štampate material za studije, dokumenta kod kuće ili porodične fotografije, ova serija se stara o tome da vaše potrebe budu zadovoljene.”
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!