Wednesday, April 17, 2024
HomeRedLjubav & SeksSedam znakova da ga privlačiš

Sedam znakova da ga privlačiš

Iako je čitanje misli, nažalost, još uvek nemoguće, možeš da otkriješ da li je on zainteresovan za tebe tako što ćeš pokušati da protumačiš skrivene znakove.
1. Često izgovara tvoje ime kad razgovarate. Ako mu se sviđaš, sviđa mu se i tvoje ime i želi da ga izgovora što češće, a osmeh na njegovom licu dok to radi nesumnjiv je znak da ga privlačiš.
2. U toku razgovora te više puta dodirne ili se u prolazu očeše o tvoje telo. Ti nevini dodiri po ramenu ili mimoilaženja u hodniku nisu slučajni. To je način da ti bude bliže i ujedno je uvod u intimnije fizičke dodire.
3. Ponekad te ignoriše. Ako nije siguran šta ti osećaš prema njemu, možda će te čak ponekad ignorisati. Možda je nervozan jer ne zna šta bi ti rekao ili se boji da ćeš primetiti što stvarno oseća prema tebi.
4. Izbegava razgovore o svom ljubavnom životu. Ako on želi nešto više, iporno će izbegavati razgovore o tome s kim izlazi ili neće spominjati važne detalje. Ovo je klasičan znak da ne želi da upropasti moguću vezu s tobom u budućnosti.
5. Ignoriše druge žene kad si ti u blizini. Ako se u prostoriji nalazi još nekoliko devojaka, a on tebi posvećuje najviše pažnje, nema sumnje da ga privlačiš.
6. Kad ispriča vic, prvo prati tvoju reakciju. Ako se nalazite u društvu, a on ispriča neki vic, prvo će pogledati reakciju osobe koja mu se sviđa.
7. Njegov bliski prijatelj se interesuje za tvoj ljubavni život. Da li su te njegovi prijatelji ispitivali o tvom ljubavnom životu? Možda ih je on zamolio da saznaju više o tebi, jer mu je neprijatno da sam pita.
 
Izvor: Joy

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!