Thursday, June 13, 2024
HomeGreen“Fanki” nameštaj

“Fanki” nameštaj

Ko kaže da nameštaj mora biti striktno utilitarni? Neki dizajneri nameštaja razmišljaju van postavljenih okvira, stvaraju inovativan, funki i ponekad čudne skupove koji su podjednako atraktivni kao što su funkcionalni. U daljem tekstu predstavljamo vam neke neverovatne kreativne predloge nameštaja.


Sofa od recikliranog kartona

Ova sofa za sedenje postal je fleksibilna za korišćenje. Nameštaj koji potseća na saće napravljen je od 50 % recikliranog kartona sa ugrađenim ventilatorima u stolici, ležaljci i klupi. Ukoliko ga ne koristite uredno ga možete odložiti na polici do sledećeg puta. Ovaj neobičan skup nameštaja nedavno je kupio Muzej modern umetnosti u Njujorku.

Nameštaj za male prostore

Sa kupovinom velikih kuća dobija se ogroman prostor za nameštaje, ukoliko volite da imate više prostora od nameštaja, ovaj nameštaj je idealan za vas. Ovakva vrsta nameštaja je sve češća. Ova dva kompleta Kapsula za slaganje i Golf za slaganje- svaki od njih transformiše se u skup stolica sa malim stolom. Kad nije u upotrebi, može se jednostavno skupiti i jkednostavno postati ukras u vašem životnom prostoru.

Ekstremni minimalizam

Za sve ljubitelje minimalizma ove stolice i sto su idealne za trpezariju. Kada nije u upotrebi može se jednostavno sklopiti, a kada ga koristite pretvara se u džinovski beli svet, spreman za ručanje. Prilikom njenog otvaranja dobijate četiri mesta, sto, osvetljeni centralni stub i kišobran sa ugrađenim svetlima.


Stambeni prostor uz pomoć Pakmana

Ova kreacija dolazi iz italijanske firme nameštaja Kaiot. Oni koriste retro slike video igrice Pakman za stvaranje kreativnog mesta za sedenje I ležanje koji se zajedno uklapaju. Zamišljen je za pop kulturu, Pakman nameštaj stvoren je za sve nostalgične “štrebere”.

Procvetali nameštaj

Procvetali trpezariski sto delo je dizajnera iz firme Fatih Can Sar? Šest zelenih stolica postavljene su oko jednostavne zeleno- bele table koje se graciozno ptvaraju I zatvaraju kao latice cveća.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!