Saturday, June 22, 2024
HomeRedLjubav & SeksZanimljive i seksi stvari koje mu možete prirediti

Zanimljive i seksi stvari koje mu možete prirediti

Na kraju krajeva zabava je najbolji afridizijak. Prekinite potragu samo za seksi stvarima i potražite malo zabave u svakodnevici i to će na kraju postati nevarovatno seksi.


Vodite ga u kupovinu

… i neka izabere odeću.

Muškarci ne mrze kupovinu zbog novca. Oni bi jednostavno sedeli na kauču u svom stanu i radili neke „svoje“ stvari. Ali ono što bi ih svakako oduševilo je činjenica da u tržnim centrima na svaka dva minuta prolazi neka lepa devojka u seksi odeći. Pa zašto ga jednostavno ne bi potstekli da neku takvu odeću izabere i za vas.

Ljudi vole da poboljšavaju svoje erotsko vizualno iskustvo, pa ako je žena spremna za egzebicije, onda od treba da radi na šarm.

Skinite se

Sipajte na sebi malo rakije od nane. Popijte jedan gutljaj. Onda mu poljubite grudi i još nekim mestima. Pepermint rakija u kombinaciji sa vazduhom daje kul osećaj i pojačava uzbuđenje.

U mnogim prodavnicama igračaka za odrasle možete pronaći razne teksture šlaga, čokolada i voća sa ukusnim sosevima, likere koji su odlični za takvu igru.

Idite na večeru

Tokom obroka pustite mašti na volju i razgovarajte o seksualnim fantazijama. Postoji nešto veoma erotski u tim razgovorima na javnom mestu.

Naručite hranu koja je ukusna i afrodizijačka u isto vreme. Podelite čokoladni dezert u čaši za martini. Čokoladni proizvod je pravi izbor jer je prirodni amfetamin koji stavara osećaj euforije, naročito tokom orgazma.

Postanite zvezda u svom videu

Snimite sebe dok ste sami, onda postavite snimak na svoji računar i pozovite ga da vidi šta ste upravo pronašli na internetu.

Svakako potrudite se da u svakom trenutku znate gde su sve kopije tog snimka, ukoliko dođe do pucanja veze ili jedostavno odličite da se kandidujete za neku visoko poziciju na poslu.

Pretvarajte se da je stranac

Ovo je odličan način da začinite svoji seksualni život. Ne zaboravite da je naš mozak zaista najveći seksualni organ koji nam omogućava da potstaknemo kreativnost i maštu što je više moguće.

Da li vaš momak dolazi da vas pokupi u klubu? On čak može uživati gledajući vas kako flertujete sa drugim momkom dokle god zna da sa njim odlazite kući.

Pokisnite

Zamolite ga da vam pomogne da operete sudove, a zatim započnite borbu vodom. Tuča sa vodom može biti daleko bolja od tuče sa hranom.

Operite auto zajedno, i to sigurno vodi do seksa na zadnjem sedištu…

Studije su pokazale da kada parovi zajednički rade fizičke poslove, to dovodi do seksa na novom mestu u različito vreme.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!