Wednesday, June 19, 2024
HomeBlueArt ShowFilm: Aphrodite les Folies

Film: Aphrodite les Folies

Koncertni 3D film snimljen tokom svetske turneje „Aphrodite les Folies“ Kajli Minog biće prikazan samo 9. septembra u bioskopima „Kolosej“ i „Ster Cineplex“ u Beogradu i u bioskopu „Arena Cineplex“ u Novom Sadu.

U 120 minuta ovog inovativnog filma, koji je snimljen tokom koncerta u londonskoj hali  „O2 Arena”, smešteni su svi veliki hitovi iz bogate Kajline karijere: “Can’t Get You Out Of My Head”, “Spinning Around”, “What Do I Have To Do”, kao i sjajna verzija pesme “Slow“. Posetioci će imati priliku da vide i čuju popularne singlove sa aktuelnog platinastog albuma “Aphrodite”, kao što su “Get Outta My Way”, “Better Than Today”,“Put Your Hands Up“, čiji vrhunac nastupa u finalu izvođenja pesme “All The Lovers”.

Zlatne kočije, leteći anđeli i vodene fontane koncerata sa turneje „Aphrodite les Folies“ inspirisani su antičkom Grčkom, i čine koncert izuzetnim vizuelnim doživljajem na velikom ekranu.

Koncertni film je nastao u saradnji „Blink TV“, „Darenote/Parlophone EMI Music” i „SKY 3D”, a distribuira ga kompanija „Arts Alliance Media“. Reditelji su Vilijam Bejker i Markus Viner.

Uzbuđeni smo što imamo priliku da Kajli dovedemo u 3D sale bioskopa. Nastupi „Aphrodite Les Folies“ bili su vizuelno zadivljujući, i 3D ih verno prenosi na velikom ekranu. Bioskopi otkrivaju kako su 3D koncerti dobro iskustvo, i mislimo da će publika uživati u tome što vidi Kajline kostime i scenografiju izbliza, kao i da čuje pesme u 5.1  surround sound kvalitetu.

Howard Kiedaisch, CEO Arts Alliance Media

Ovo je 3D koncertno iskustvo kao nijedno drugo; veoma smo ponosni na činjenicu što smo Kajlinu sjajnu turneju,  „Aphrodite Les Folies”, preneli u bioskop.

Stefan Demetriou, VP Visual Content Strategy EMI

Kontakt: MCF, www.mcf.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!