Saturday, July 20, 2024
HomeBlueFotografije kao iz laboratorije

Fotografije kao iz laboratorije

Epsonovi najnoviji foto štampači specijalno su dizajnirani za fotografe koji žele da odštampaju omiljene fotografije, boljeg kvaliteta nego u laboratoriji. Sa dodacima kao što su automatska WiFi konekcija i nova Epson Connect usluga, korisnici mogu lako štampati fotografije i dokumenta sa bilo kog mesta u domu, a da pritom nisu vezani za računar.

Model PX730WD je dizajniran za osobe koje ozbiljno pristupaju fotografiji i koje takođe žele da podele mogućnost štampanja, skeniranja i kopiranja sa ostalim ukućanima putem Wi-Fi konekcije. Model PX830FWD je Epsonov vrhunski 4-u-1 uređaj za kućno štampanje fotografija sa puno detalja, nudeći prvoklasne opcije za štampanje, skeniranje, kopiranje i slanje faksa.

Oba štampača koriste Claria Photographic mastila kako bi proizvela fotografije koje će korisnici ponosno pokazivati, budući da su specijalno razvijena da upotpune DSLR i kompaktne kamere. Mastilo bazirano na pigmentu svaki put daje rezultate u visokoj definiciji ali je takođe dovoljno prilagodljivo da odgovori na potrebe ostatka ukućana za štampanjem na ostalim medijima.

Automatsko Wi-Fi podešavanje čini konfigurisanje laptop i desktop računara za bežično štampanje izuzetno jednostavnim. Korisnici ne moraju znati njhova mrežna podešavanja ili konektovati štampač preko USB kabla, jer oni automatski pronalaze relevantna podešavanja konekcije kako bi se sami konfigurisali. Tada veći broj korisnika ima slobodu da štampa, skenira i kopira brzo i efikasno iz bilo kog kutka u domu.

Epsonova nova usluga mobilnog štampanja, Epson Connect, nudi veću fleksibilnost i slobodu štampanja iz bilo kog mesta u domu, što korisnicima omogućava da brzo i efikasno štampaju fotografije i dokumenta bežično sa pametnih telefona i tableta pomoću najnovije Epsonove aplikacije iPrint.

“Ovi štampači su idealni za fotografe koji žele da u svom domu štampaju fotografije u visokoj definiciji uz mnogo opcija koje su jednostavne za korišćenje,” izjavila je Keti Cimerman, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe. “Sada svako kod kuće može štampati svoje omiljene fotografije boljeg kvaliteta nego u laboratoriji, dok istovremeno štampaju postojana dokumenta koja dugo traju.”

Karakteristike PX730WD PX830FWD
Epson Claria Photographic mastila
Štampajte, skenirajte i kopirajte sa bilo kog mesta u domu uz pomoć Wi-Fi konekcije Inc fax
Lako instaliranje uz automatsko Wi-Fi podešavanje
Delite istovremeno sa svim ukućanima (do 60 osoba)
Štampajte fotografije i dokumenta brzo i lako sa pametnog telefona ili tableta uz pomoć Epson Connect aplikacije
LCD ekran u boji dijagonale 6.3 cm sa ikonicama na ekranu i pametnim panelom za navigaciju
Veliki displej osetljiv na dodir dijagonale19.8cm
Slotovi za PictBridge i memorijske kartice za štampanje nezavisno od računara
ADF dodatak koji se može sklopiti
Dve ladice za papir sa automatskom selekcijom mogu da se smenjuju sa štampanja na foto-papiru do štampanja A4 formata, bez ponovnog ubacivanja papira
Dvostrano štampanje
Brzina štampanja do 40 strana u minuti
Štampanje direktno na specijalizovane CD/ DVD
Izbor veličine kertridža koji odgovara potrebama korisnika
Skener rezolucije 2400dpi 4800dpi
All-in-one uređaj sa ENERGY STAR sertifikatom za štednju energije
Jednostavna podešavanja skeniranog teksta uz pomoć ABBYY FineReader OCR softvera
Epson Easy Photo Print softver lako unapređuje kvalitet fotografija uključujući i uklanjanje crvenih očiju
Povratite boju, uklonite prašinu i popravite pozadinu jednostavno uz pomoć Epson Scan softvera
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!